Няколко марки представиха новите си лога през 2021 г. Сега

...
Няколко марки представиха новите си лога през 2021 г. Сега
Коментари Харесай

Кои автомобили смениха емблемите си през 2021 г.

Няколко марки показаха новите си лога през 2021 година Сега ви описваме (и показваме) по какъв начин наподобяват в този момент и за какво бе направено това.
Kia промени името и логото си, с цел да разшири бизнеса си `Кои

Наскоро въведеното лого в компанията се назовава ново, а не доработка на предходното. Логото, което в модифицирания дизайн се чете на български като " ки ", ще се появи на всички модели на Kia.
Renault обнови логото `Кои

Автомобилният производител реши да направи своето лого в двуизмерен формат. Renault сподели, че позитивните мнения на публиката са убедили управлението да утвърди новото лого.
Марката Volvo обнови логото си `Кои

Volvo реши да актуализира логото си. Шведската марка го направи съвсем неусетно - без прессъобщения и гръмки изказвания. Марката просто актуализира своите профилни изображения в разнообразни платформи в обществени медии. Volvo последва актуалната наклонност и направи логото минималистично.
Dacia показа ново лого `Кои

През пролетта на 2021 година Renault показа обновено лого, като незабавно по-късно румънското дъщерно сдружение, марката Dacia, направи същото. Логото на Dacia е формирано от буквите D и C, които се отразяват взаимно, с цел да образуват X.
Peugeot показа ново лого `Кои

Това е 11-ата версия на емблемата на Peugeot, чиято централна фигура постоянно е лъвът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР