Няколко катастрофи с пострадали хора са регистрирани във Варна само

...
Няколко катастрофи с пострадали хора са регистрирани във Варна само
Коментари Харесай

БМВ помете дете на пешеходна пътека

Няколко произшествия с потърпевши хора са регистрирани във Варна единствено за ден, оповестиха от локалната полиция.
Дете е било блъснато до момента в който пресича на сигнализирана пешеходна пътека. Инцидентът е станал на бул. "Трети март " по здрач в петък, 16 март. Малчуганът е бил ударен от лека кола „ БМВ”, зад чийто волан е бил 25-годишен варненец. Момчето е получило голям брой контузни пострадвания и комоцио. Настанено е за наблюдаване в болница "Св. Анна ", без заплаха за живота.
Същия ден към 18.00 часа колоездач пострада при случай на ул. "Верещагин ". След случая, лидерът на колата откарал велосипедиста на посочен от него адрес, без да бъдат известени органите на реда. По-късно 65-годишният мъж потърсил лекарска помощ. Оказало се, че е получил фрактура на шийката на дясната бедрена кост, прегледан е и настанен за лекуване в болница "Св. Анна ".
Непълнолетен варненец пък се потроши, откакто катастрофира с мотоциклет "Хонда " на 16 март, към 12.20 часа. При придвижване по бул. "Христо Смирненски " младежът изгубил надзор над машината, блъснал се в бордюр и паднал в разграничителната линия сред двете пътни платна. Вследствие на случая момчето е получило травми.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР