Няколко жени написаха в социалната мрежа Фейсбук, че са останали

...
Няколко жени написаха в социалната мрежа Фейсбук, че са останали
Коментари Харесай

Жени пропищяха от фабрика за пране на килими в София

Няколко дами написаха в обществената мрежа Facebook, че са останали разочаровани от услугите на компания, която предлага пране и сушене на килими, мокети, китеници, губери и одеяла.

Сабина Д. написа, че през юли месец се е възползвала от услугите на фирмата  " Чистача - пране на килими ". Тогава тя им дала няколко килима, които е трябвало да бъдат изпрани. В края на август дамата си потърсила килимите, а те й били върнати неизпрани.

" Донесоха ги и си платихме, само че откакто ги разопаковахме и тръгнахме да вадим първия килим - от него изпадаха отпадъци - НЕ СА ГИ ПИПНАЛИ! Рекламация одобриха колкото да едвам откакто първата им реакция без да са ги видели е, че е невероятно това да се случи при тях ", написа дамата.

След направената претенция килимите още веднъж не били изпрани. Сабина е безапелационна, че ще подаде тъжба до Комисията за отбрана на потребителите.

" Не перат килимите и след рекламацията не ги изпраха. Даже колкото да си ги получихме през днешния ден, откакто всички периоди са минали и не ни звъняха още веднъж и дори не ни подвигаха или връщаха позвъняване. Върнаха ни килимите само, тъй като се тормозиха, че отиваме в полицията ", прибавя тя.



В мненията под поста Антоанета Т. написа, че на същата компания е дала за пране три броя килими, само че са й върнали единствено два.

" При мен беше доста по-неприятно. Дадох за пране 3 броя килими, върнаха 2. Настанаха някакви инспекции, проверки, обещания, телефони и най-после единия килим го няма. Много нерви без резултат. Написах тъжба и до КЗП и " Чистача " ме прати от КЗП да си диря килима ", разяснява дамата.

Опарена от услугите на " Чистача " е и Силвия В. Ето какво написа дамата:

" Споделям мнението ви. Върнаха ми го в същото положение, в което го дадох, даже по-зле, тъй като мирише зле ".

Вяра Р. също се включи в полемиката - несъмнено, с отрицателна оценка за работата на фабриката:

" Същата компания на нас ни върна 2 детски вълнени килима в доста по-лошо положение, в сравнение с им ги дадохме - мокри, с мръсни петна, избеляла багра и проскубани ".

От компанията показват в уеб страницата си, че са първата тясно профилирана фабрика в България, която предлага услугата пране и сушене на килими, мокети, китеници, губери и одеяла от 1999 година. Процесът на пране се правил в собствената им база в град София благодарение на последно потомство професионални машини от водеща европейска компания в сектора. Тогава каква е повода хората да получават килимите си неизпрани, както настояват самите те - можем единствено да гадаем.



От " Чистача - пране на килими " могат да се възползват от правото си на отговор и да ни изпратят своята позиция по проблема.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР