Няколко iPhone потребители бързо се ориентираха в новата ситуация и

...
Няколко iPhone потребители бързо се ориентираха в новата ситуация и
Коментари Харесай

Притежатели на iPhone заведоха съдебно дело срещу Apple за забавянето на старите смартфони

Няколко iPhone консуматори бързо се ориентираха в новата обстановка и заведоха правосъдни каузи против Apple. Те упрекнаха корпорацията, че със забавянето скоростта на работата на старите iPhone, на процедура принуждава потребителите да закупуват новите модели смарт телефони.

Най-голямо отвращение провокира фактът, че Apple е въвела тази специфичност в операционната система iOS скрито и без единодушието на потребителите. Сега софтуерният колос би трябвало да се яви в съда, с цел да отговори на нападките и да изясни своята политика пред съдиите.



Вчера Apple съобщи, че преднамерено забавя работата на старите айфони с цел да не могат износените акумулатори да доведат до ненадейно изключване на телефона, изключително при по-ниски температури. При това, замяната на остарялата батерия с нова, връща предходната продуктивност на устройството.



В същото време, огромни групи почитатели на Android, започнаха грубо да се подиграват на хората с iPhone. Те показват, че Apple напълно намерено е признала, че преднамерено забавя своите смарт телефони, само че притежателите на iPhone не престават да имат вяра на “приказки”. Освен това, многочислените притежатели на Sony, Samsung, Xiaomi и стотици други марки акцентират, че техните смарт телефони изобщо не се забавят, макар че батериите им се износват по същия метод, а и студеното време въобще не им въздейства.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР