Няколко хиляди украинци излязоха на митинг-шествие в Киев, за да

...
Няколко хиляди украинци излязоха на митинг-шествие в Киев, за да
Коментари Харесай

Зеленски: Без паника! Засега в Украйна няма никаква пълномащабна война

Няколко хиляди украинци излязоха на митинг-шествие в Киев, с цел да покажат единение на фона на опасенията от съветско навлизане. Украинският водач Володимир Зеленски прикани хората да не се поддават на суматохата. Той съобщи, че към този момент има пренасищане в медиите от мрачни предсказания за война, оповестява БЛИЦ.

Украинците извършиха улиците в центъра на Киев и минаха в шествие, скандирайки " Слава на Украйна ". Те носеха украински флагове и транспаранти, на които пишеше " Украинците ще се съпротивляват " и " Нашествениците би трябвало да умрат ".

Зеленски, който посети полицейски учения в южната Херсонска област, съобщи, че съветско нахлуване може да се случи когато и да е. Той изрази неодобрение от всеобщо тиражираните в последно време в медиите изказвания, че се задава огромен боен спор.

„ Най-добрият другар на нашите врагове е суматохата в страната ни. А цялата тази информация единствено провокира суматоха и не може да ни е от помощ ", сподели той, представен от Българска телеграфна агенция.

" Не бих могъл да се съглася или да не съглася с нещо, което още не се е случило. Засега в Украйна няма никаква пълномащабна война ", добави президентът.

Съединени американски щати и редица западни държавни управления приканиха жителите си да изоставен Украйна.

В същото време Вашингтон заяви, че подрежда на по-голямата част от личния състав на посолството си да замине от Киев
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР