Няколко хиляди украинци излязоха на митинг-шествие в Киев, за да

...
Няколко хиляди украинци излязоха на митинг-шествие в Киев, за да
Коментари Харесай

Голям митинг в Киев срещу опасенията от руско нашествие

Няколко хиляди украинци излязоха на митинг-шествие в Киев, с цел да покажат единение на фона на опасенията от съветско навлизане. Украинският водач Володимир Зеленски сподели на хората да не се поддават на суматохата и съобщи, че към този момент има пренасищане от мрачни предсказания за война в медиите.

Украинците извършиха улиците в центъра на Киев и минаха в шествие, скандирайки " Слава на Украйна ", носейки украински флагове и транспаранти, на които пишеше " Украинците ще се съпротивляват " и " Нашествениците би трябвало да умрат ". Зеленски, който посети полицейски учения в южната Херсонска област, съобщи, че съветско нахлуване може да се случи когато и да е, само че изрази неодобрение от всеобщо тиражираните в последно време в медиите изказвания, че се задава огромен боен спор.

" Най-добрият другар на нашите врагове е суматохата в страната ни. А цялата тази информация единствено провокира суматоха и не може да ни е от помощ ", сподели той. " Не бих могъл да се съглася или да не съглася с нещо, което още не се е случило. Засега в Украйна няма никаква пълномащабна война. "

Съединени американски щати и редица западни държавни управления приканиха жителите си да изоставен Украйна, а през днешния ден Вашингтон заяви, че подрежда на по-голямата част от личния състав на посолството си да замине от Киев.
`Голям

`Голям

`Голям

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР