Няколко хиляди души демонстрираха вчера в Женева срещу COVID мерките,

...
Няколко хиляди души демонстрираха вчера в Женева срещу COVID мерките,
Коментари Харесай

Няколко хиляди швейцарци демонстрираха срещу COVID мерките

Няколко хиляди души демонстрираха през вчерашния ден в Женева против Коронавирус ограниченията, въведени от федералното държавно управление, както и, с цел да кажат " не " на новия закон, обвързван с КОВИД-19, който ще бъде подложен на референдум на 28 ноември , съобщи Франс прес.

Шествието от към 5000 души, съгласно уредниците, и 2500 , съгласно женевската полиция, мина по градските улици и стигна до европейската централа на Организация на обединените нации - Дворецът на нациите.

Демонстрантите носеха лозунги и транспаранти, осъждащи " насилствената имунизация ", " всеобщото следене на хора " и " дискриминирането ", подбудени съгласно тях от съвкупността от ограничавания, наложени от началото на коронавирус пандемията в Конфедерация Швейцария.

Протестиращите приканиха също да се гласоподава с " не " на допитването, планувано за 28 ноември, за Коронавирус закон , който ще сътвори нужното правно съображение за въвеждане на " Коронавирус документ " за имунизирани или оздравели лица, като ще разреши и следенето на контакти за " спиране на веригите на предаване на болестта ".

Законът е дискриминационен, ще сътвори общество от две категории хора и изобщо не е в сходство с нашата конституция и нашите швейцарски полезности, сподели за Агенция Франс Прес Аниес Аедо - говорителка на организацията " Приятели на конституцията ".

Човешките същества не са тук, с цел да бъдат следени, с цел да се отнасят с тях като с добитък и не би трябвало да има сегрегация сред другите хора, това е в действителност значимото обръщение, добави Клои Фрамери - водеща активистка против коронавирус рестриктивните мерки в романска Швейцария.

В началото на ноември изследване на публичното мнение предвижда, че 69 % ще гласоподават с " да " на референдума на 28 ноември.

В момента Швейцария се пробва да се активизира в интерес на ваксинирането, защото процентът на поставените дози ваксини е по-малък в сравнение с в прилежащите й страни. Към 11 ноември той е бил 66,6 на 100.

От 24 февруари 2020 година Швейцария е записала 909 034 случаи на болест и 10 938 умряли, по данни на федералната работа за публично здраве.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР