Няколко големи компании изтеглиха реклами на X след Илон Мъск

...
Няколко големи компании изтеглиха реклами на X след Илон Мъск
Коментари Харесай

Андрю Тейт каза, че ще дава 1 милион долара на месец на Илон Мъск, след като големи компании спряха рекламните си кампании на X. Това не е достатъчно, за да му помогне.

Няколко огромни компании изтеглиха реклами на X след Илон Мъск разгласява още веднъж антисемитска забележка.

Но някои десни авторитетни хора споделиха, че ще го спасят, в това число Андрю Тейт.

Тейт даде обещание 1 милион $ на месец, като сподели, че Мъск няма да има потребност някой различен.

Андрю Тейт се намеси, с цел да обещае средства за X на Илон Мъск, откакто разногласието за антисемитизма накара няколко огромни компании да изтеглят реклами от платформата.

Тейт, спорна „ маносфера “ инфлуенсър, който направи доста унизителни забележки за дамите, беше задържан и подложен под домакински арест в Румъния по обвинявания в обезчестяване и трафик на хора през декември 2022 година

Тейт от дълго време е покровител на Мъск. Милиардерът възвърне Тейт в X, когато пое компанията през октомври 2022 година Първоначално Тейт беше неразрешен за цялостен живот през 2017 година, когато Джак Дорси беше отпред.

Откакто се завърна в X, Тейт наподобява печели забележителна сума по проекта на Илон Мъск за основаване на наличие, потвърждавайки, че е получил $20 000 по време на едно погашение.

Големи марки, в това число Disney, Apple и IBM, стопираха рекламирането на X, откакто Мъск наново разгласява антисемитска забележка в персоналния си акаунт, който сподели, че „ еврейските общности “ прокарват „ ненавист против белите “ и поддържат „ пълчища от малцинства “, навлизащи в западните страни.

„ Вие казахте същинската истина “, сподели Мъск до обявата. Той също по този начин разгласява няколко други коментара, в това число съглашение, което „ прекатурва расизма “ против белите хора и че това, което децата учат за робството в учебно заведение, е „ цялостна нелепост “., само че той остана корав в мнението си, етикетирайки рекламодателите като „ най-големите потисници на вашето право на независимост на словото “. Той отхвърли, че е антисемит.

" Нищо не може да бъде по-далеч от истината ", сподели той. „ Желая единствено най-хубавото за човечеството и проспериращо и вълнуващо бъдеще за всички. “

Позицията му също събра поддръжка. Няколко десни фигури се намесиха, с цел да изразят поддръжката си за Мъск, в това число Сет Дилън, основен изпълнителен шеф на сатиричния уебсайт Babylon Bee, и коментаторът Тим ​​Пул.

Тейт беше измежду тях и съобщи, че ще финансира рекламните потребности на Мъск себе си.

„ Ще популяризирам X на X “, написа той на X. „ Буквално ще разпространявам вашата лична платформа на тази платформа. “

След това той даде обещание 1 милион $ на месец.

„ Нямате потребност от други рекламодатели “, написа той. „ Просто ме уведомете къде да платя на @elonmusk. “

Въпреки че офертата на Tate наподобява рискова, тя бледнее в съпоставяне със сумата, извоювана от X единствено от един от главните си рекламодатели, Apple, която възлиза на почти 100 милиона $ 2022 година, заяви Bloomberg.

Дали Тейт фактически разполага със средствата, с цел да запълни празнината, оставена от солидните корпорации, обаче е различен въпрос.

Тейт и преди е твърдял, че е трилионер, само че мнозина подозират, че той раздува благосъстоянието си. Източници от румънската организация DIICOT – органът, който сега проверява Тейт – споделиха на The Sun цената на активите, иззети от него и брат му Тристан, в това число първокласни коли, часовници, парцели и биткойни, на обща стойност към £10 милиона ($12,4 милиона).

Прочетете истинската публикация в Business Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР