Няколко души, включително двама полицаи, са пострадали при масово сбиване

...
Няколко души, включително двама полицаи, са пострадали при масово сбиване
Коментари Харесай

Масово сбиване в Германия, има ранени

Няколко души, в това число двама служители на реда, са потърпевши при всеобщо сборичкване нощес в немския град Есен , съобщи ДПА.

По информация от полицията в сбиването, което се случило пред ресторант , взели участие към 80 души. По-късно на мястото били открити стоманени пръти и ножове. В полицейската интервенция взели присъединяване голям брой чиновници на правоохраняващите органи, както и хеликоптер.

Няколко от ранените са били откарани в болница , само че полицията сподели, че не разполага с точния брой на потърпевшите хора.

Все още не е ясно какво е провокирало сбиването , по полицията счита, че евентуалната причина е " обвързвана с кланове престъпност ". Терминът " клан " нормално се употребява от немските правоохраняващи органи за групи, избрани от фамилни връзки и етническа еднаквост , показва ДПА.

Говорител на полицията сподели, че персоналните данни на участниците в сбиването към момента не са конкретизирани. Полицията също по този начин ревизира д али казусът е обвързван със сборичкване в отдалечения на към 30 километра град Кастроп-Рауксел, което също се е случило през вчерашния ден и при което са потърпевши няколко души.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР