Няколко души са ранени, след като мъж откри стрелба в

...
Няколко души са ранени, след като мъж откри стрелба в
Коментари Харесай

Касапница на Черния петък в Алабама, стрелец откри огън в претъпкан мол

Няколко души са ранени, откакто мъж откри пукотевица в мол в град Хувър, щата Алабама, в нощта на Деня на благодарността против Черния петък. Завързала се е престрелка сред нападателя и служители на реда, оповестява al.com.
По информация на полицията, стрелецът е погубен. Публикуван беше и видеоклип, на който се вижда проснато окървавено тяло, евентуално на нападателя.
Много от пазаруващите видели униформените да вадят оръжията си и да ги употребяват.



Очевидец споделя, че таман си тръгвал от комерсиалния център, когато чул голям брой изстрели. Той избягал до колата си, като в това време доста хора бягали под паника през изходите. Чувало се свистене на гуми на колите, които се изнасяли от паркинга със скоростта на светлината.



„ Това е първият ми Черен петък. Знаех, че ще е откачено, само че не чак толкоз откачено “, сподели и възпитаник от мястото.
На мястото са пристигнали и доста коли за спешна помощ. 12-годишно момиче е уцелено от патрон.


В Туитър пък се появиха благодарности към компанията “American Eagle”, с чиято помощ доста от хората в мола били отведени на безвредно място и не се стигнало до суматоха и нервност. Има фотография от магазин на компанията, където се виждат клиенти, криещи се сред стелажите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР