Няколко души са били убити, сред които и полицай при

...
Няколко души са били убити, сред които и полицай при
Коментари Харесай

От последните минути: Кървава престрелка в САЩ със загинали, сред които и полицай ВИДЕО

Няколко души са били убити, измежду които и служител на реда при пукотевица в американски град Джърси Сити, щата Ню Джърси. Други двама чиновници на реда и един минувач са били ранени, оповестява "Дейли Мейл ". Според Breaking911 при нападението са убити шестима души.

Съобщава се, че двама от обвинените стрелци - мъж и жена, също са били простреляни. Все още не се прецизира дали са ранени или убити. Третият обвинен, за който има информация, че е негър, към момента не е задържан като се търси.



Мъжът и дамата са имали двучасова престрелка със специфичните сили на полицията покрай гробище, а по-късно Стрелците намерили леговище в пространствата на дребен магазин за вино и са откривали пукотевица по всеки, който се приближи. Двамата са били простреляни малко по-късно като в акцията е бил включен робот с видеокамера и микрофон.



Кметът на Ню Йорк Бил дьо Блазио в Twitter съобщи, че управляващите на метрополиса "внимателно следят " обстановката в Джърси Сити, който се намира против Манхатън, на отсрещния бряг на река Хъдсън.

Превод и редакция: БЛИЦ







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР