Няколко души бяха ранени при атака с нож оръжие на

...
Няколко души бяха ранени при атака с нож оръжие на
Коментари Харесай

Трима души бяха ранени след нападение с нож в Париж

Няколко души бяха ранени при офанзива с нож оръжие на гара в Париж, съобщи Франс прес. Мъж, обвинен за нападението, е бил задържан.

Атаката е станала тази заран в 7 ч. по Гринуич на Лионската гара в Югоизточен Париж. Трима души са ранени, като единият от тях е в по-тежко положение, само че няма заплаха за живота му, разяснява полицейската префектура.

Заподозреният нападател е показал при ареста му италианска шофьорска брошура.

Заради офанзивата няколко зали на гарата са били недостъпни за известно време, а трафикът на влаковете от Лионската гара до градовете Монтаржис и Монтро е бил занимателен, съобщи френската железопътна компания в " Екс ".

Мотивите за офанзивата към този момент са незнайни. Лоран Нюнес, началникът на полицията в Париж, съобщи, че на този стадий не наподобява нападението да е обвързвано с тероризъм. Той обаче предизвести, че следствието е в начален стадий. Нунес добави, че обвиненият нападател наподобява страдал от душевен проблеми. Той е обвинен, че с изключение на нож е употребявал и чук при офанзивата, съобщи Българска телеграфна агенция.

Нападателят е от малийска народност и е обитавал постоянно в Италия от 2016 година, като от 2019 година е имал изцяло годни документи за този престой, съобщи Франс прес, като се базира на Нюнес. При ареста мъжът е споделил изцяло непринудено, че има душевен проблеми, а у него са били открити лекарства.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР