Няколко дни след като обяви, че ще си тръгне от

...
Няколко дни след като обяви, че ще си тръгне от
Коментари Харесай

Борисов за новия асфалт на Хемус: Изядоха скалата. Всичко се реже като филия с масло

Няколко дни откакто разгласи, че ще си тръгне от политиката, когато автомагистрала " Хемус " стане изцяло подготвена, министър председателят Бойко Борисов потегли на път за откриването на новия сектор от аутобана от Ябланица до Боаза. По време на шофирането на прословутия джип Борисов откровеничи по всички наболели проблеми, написа OFFnews.bg.

``
реклама

" Тук, като пристигнах за първи път, беше една планина. Благодарение на нас това (магистралата) я има. Тая канара е свалена от другата страна. Просто изядоха (строителите) скалата. Всичко това е взривче след взривче, камък след камък. Всичко се реже все едно филия с масло. Шест месеца предварително я (отсечката) пускаме. Понеже са карстови извори, водата тука се събира, пречиства се, с цел да тече чиста. "

" Най-големият ми грях е, че научих в България да се кара без пари. Виждате какви двойни мантинели, какви огради за сигурност. Това е едно извънредно оборудване. И продължаваме с нова мощ. За мое най-голямо страдание изобщо нямаше план за " Хемус ". Никой в никакъв случай не е мислил да я прави. Така че в този момент продължаваме да проектираме. Никога не е въображаемо да се развива инфраструктура в България. "  

" Ся наподобява елементарно. Тук съм минавал, пръст, трошляк, насип... Сега от Шумен се работи доста крепко. През лятото ще се пестят най-малко 30 мин.

" Нашите връзки с Турция са добросъседски и доста пъти, когато Европа е била срещу него (президента на Турция Реджеп Ердоган), единствено аз съм отивал там. Натискът от турската граница - през вчерашния ден беше един човек и те си го прибраха, през днешния ден ", съобщи министър председателят във връзка заканата на Ердоган към Европейския съюз да отвори границите за 3,6 милиона бежанци.

" Докато сме с Каракачанов няма ужасно. ”



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР