Няколко дни след анонса на Android P Developers Preview 2,

...
Няколко дни след анонса на Android P Developers Preview 2,
Коментари Харесай

Qualcomm и Google разработват нов процесор

Няколко дни след анонса на Android P Developers Preview 2, компанията Qualcomm разгласи, че работи взаимно с Гугъл върху нов процесор, съвършен за устройствата с операционната система WearOS.
Новият чип би трябвало да размени предходния процесор Snapdragon 400. Но това ще бъде напълно нов процесор, основан от нулата, особено усъвършенстван за работа с WearOS (бившата Android Wear).



Сред най-важните характерности на новия чип Qualcomm показва доста нарастване на времето за самостоятелна работа. И още – усъвършенствана скорост на рендиране, отмереност на анимацията и по-ефективна работа на модулите за мониторинг на здравето. Освен това, новият процесор ще има доста по-малки размери от всички предходни чипове от сходен жанр. Това ще даде опция на производителите да основават по-компактни устройства. От друга страна, могат да се създават устройства за носене със същите размери, само че с по-мощни акумулаторни акумулатори. Новият процесор публично ще бъде показан през четвъртото тримесечие на тази година.

Qualcomm съобщи, че новите процесори ще дадат опция за основаването на „смарт часовници без компромиси“. Подразбира се, че това ще бъдат тънки и мощни устройства за носене, които ще имат дълга самостоятелна работа.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР