Няколко дни преди да излезе последния епизод на Game of

...
Няколко дни преди да излезе последния епизод на Game of
Коментари Харесай

Натали Еманюел: В Game of Thrones няма справедливост“

Няколко дни преди да излезе последния епизод на Game of Thrones и също толкоз, откакто героинята й Мисандей беше обезглавена, Натали Еманюел се е появи на корицата на влиятелното фешън списание The Porter Magazine. Със стайлинг, който по нищо не припомня Мисандей, 30-годишната актриса разкри възприятията си във връзка финала на телевизионната драма и какво й следва.

View this post on Instagram
A post shared by Nathalie Emmanuel (@nathalieemmanuel) on May 17, 2019 at 9:02am PDT

" Чувствам се доста необичайно по отношение на Мисандей. Изведнъж осъзнах, че нея към този момент я няма, че е някакъв персонаж от предишното ми, " споделя актрисата и прибавя, че реакциите от почитателите са били прочувствени. " Коментарите бяха: Заслужаваше нещо по-добро, само че в Game of Thrones няма правдивост и няма значение какъв брой си добър, или си приветлив, злодеите ще те заловен, в случай че това е в техен интерес. "

View this post on Instagram
A post shared by PORTER magazine (@portermagazine) on May 20, 2019 at 4:08am PDT

Еманюел разкрива, че е удовлетворена от ориста на героинята си, както и от финала на сериали. " Чувствам се задоволена. Хората в действителност ще се изненадат. " В момента тя работи по минисериал на Hulu по хитовия филм " Четири сватби и едно заравяне " на Ричард Къртис.

View this post on Instagram
A post shared by MORGAN PILCHER (@moppy_pilcher) on May 18, 2019 at 11:52am PDT

Освен с кино, 30-годишната британка се занимава с йога - по време дългите и тежки фотоси на борбата при Зимен било в епизод 3, тя е йога лагер в Мароко и изобщо не съжалява за пропуснатите " удоволствия ".

View this post on Instagram
A post shared by MORGAN PILCHER (@moppy_pilcher) on May 19, 2019 at 12:26pm PDT

Повече от изявлението и фотосесията на Натали Еманюел има тук.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР