Няколко дни поред във фокуса на вниманието ни е в

...
Няколко дни поред във фокуса на вниманието ни е в
Коментари Харесай

Има ли полицейски чадър по случая с катастрофата на Околовръстното шосе?


Няколко дни подред във фокуса на вниманието ни е в София, провокирана от пийнал и дрогиран водач. В нея почина френски жител.

Най-актуалният въпрос е има ли полицейски чадър над арестувания лидер Димитър Любенов.

Клип е снимал минутите след злополуката. На фрагментите се вижда патрулка с пусната сигнализация. На метри стои Димитър Любенов дружно с двама служители на реда. До тях виждаме и автомобила на Любенов – със следи от удара и отворен багажник. Единият от униформените е жена.

„ Тя се държеше в неестествена непосредственост с него – говорене, потупване по рамото, смях, подсмиване. Като цяло непочтено държание за орган на реда “, споделя Биляна Борисова, очевидец на случая.

Наш екип съумя да открие в дома ѝ в София. Тя отхвърли да отвори вратата, не отговори и на позвъняванията ни.

Полицаят Георги Малински живее в столичния кв. „ Люлин “. Не го открихме на адреса.

На този декор Димитър Любенов през вчерашния ден се изправи на разпит пред арбитър. По информация на bTV той е повторил показанията си, дадени пред проверяващите: „ Спряха ме служители на реда и не са ми желали документи за инспекция. Разбрахме се да ме ескортират до някъде. За услугата желаеха 200 лева “

По наша информация преди злополуката Любенов фактически е повикал водач от компания за дринк енд драйв, която употребил непрекъснато. Потърсихме притежателя ѝ, само че той разгласи, че не знае защо става въпрос.

Междувременно брачната половинка на починалия французин беше преместена в болница „ Пирогов “.

„ Надяваме се че крайният резултат ще бъде позитивен, само че не се ангажираме с каквито и да е прогнози. Това, което можем да подсигуряваме е, че ще дадем най-хубавото за тази пациентка “, разяснява доктор Валентин Димитров, изпълнителен шеф на „ Пирогов “.

Екипът ни се свърза с роднините на потърпевшата жена. По техни думи тя не помни съвсем нищо от съдбовната нощ. Категорична е обаче, че за закононарушението си.

Гледайте във видеото мненията по този проблем на Тихомир Стойчев, Димитър Марковски и Тихомир Безлов!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР