Няколко десетки собственици на заведения, сервитьори и готвачи се събраха

...
Няколко десетки собственици на заведения, сервитьори и готвачи се събраха
Коментари Харесай

Ресторантьори на протест срещу COVID мерките в Стара Загора

Няколко десетки притежатели на заведения, сервитьори и готвачи се събраха на митинг пред Областната администрация и желаеха анулация на новите ограничаващи ограничения, признати от Областния медицински щаб преди ден.

Те не са съгласни да работят до 22:00 часа, а заведенията - на половин потенциал. По думите на Иван Иванов, ресторантьор, би трябвало да има обезщетения, в случай че останат новите ограничения.
 БГНЕС
По думите му те са обречени на банкрут, тъй като новите сметки за ток са високи, а оборотите им падат с всеки минал ден.

Той изясни, че има 120 души личен състав и 9000 лв. за ток месечно , което го принуждава да заплаща заплати и сметки с персонални средства, отвън активността на компанията му.

Новият регионален шеф на Стара Загора проф. Наско Василев изрази подготвеност да се срещне с представители на Сдружението на заведенията, които в този час провеждат митинг в Стара Загора.

Той одобри в кабинета си четирима от протестиращите, които го срещнаха с настояванията си, потвърдиха от пресцентъра на Областната администрация.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР