Няколко часа след като попита "Къде е Мартин Петров?", бившият

...
Няколко часа след като попита "Къде е Мартин Петров?", бившият
Коментари Харесай

Алекс Фрай намери отговор на един от въпросите си

Няколко часа откакто попита "Къде е Мартин Петров? ", някогашният швейцарски национал и в този момент старши треньор на Базел Александър Фрай освен получи отговор, само че и се видя със остарелия си другар.

Двамата някогашни съотборници от Сервет Женева се видяха в хотела, където е отседнал тима на Базел. Двамата си приказваха повече от час и половина.

Реално Фрай имаше същински шанс, защото бившето крило на Атлетико Мадрид, Сервет Женева, Волфсбург и Манчестър Сити на следващия ден по обяд отпътува за Испания, където живее главно.

По рано на конференция швейцарецът приключи конференцията с два въпроса към публицистите: "Къде е Мартин Петров? " и "Какво се е случило с българския футбол и националния тим след времето на Христо Стоичков? ". На първият въпрос някогашният нападател на Борусия Дортмунд откри отговор единствено за някколко часа.

Утре ЦСКА посреща Базел в първи плейофен мач за влизане в групите на шампионата УЕФА Лига на Конференциите, а реваншът е след седмица на стадион "Санкт Якоб Парк ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР