Няколко часа преди да отпътува с френския национален отбор за

...
Няколко часа преди да отпътува с френския национален отбор за
Коментари Харесай

Карим Бензема: Ще трябва да покажем на терена, че сме фаворити

Няколко часа преди да отпътува с френския народен тим за Катар за Световното състезание по футбол, Карим Бензема даде телевизионно изявление.

Седмица преди първия мач на защитаващия купата си отбор на Франция против Австралия, нападателят разяснява възможностите на тима да завоюва още веднъж трофея.

Носителят на " Златната топка " съобщи, че след проблемите при започване на сезона, се усеща подготвен физически и душевен за най-големия футболен конгрес. 

" Да си част от групата е фантазия за всеки футболист и опция да направиш нещо огромно. Най-важното нещо за мен е, че ще бъда там, да играя добре, да въвеждам голове, да върша асистенции, да се развличам. Готов съм за първия мач ", съобщи острието на френската офанзива.

" Всички имаме огромни упоритости, ние сме страхотна футболна нация, скоро следва първият ни мач и всички сме подготвени. Ще би трябвало да покажем на терена, че сме любимци. Имаме извънреден капацитет в офанзива, доста сме мощни, можем да вкараме доста голове ", разгласи Бензема.

Французинът разяснява и спечелването на " Златната топка ".

" Всеки ден виждам трофея вкъщи и си споделям, че съм го направил. Не можех да си показва по какъв начин ще спра с футбола, без да печеля Златната топка ", споделя Бензема.

Нападателят на Реал Мадрид и на " петлите " бе запитан и за семейството на Катар и и избора на страната за хазаин на международния шампионат.

" Нищо не можеш да промениш. Обявяването на избора на Катар датира от 2010 година, ние би трябвало да се концентрираме върху представянето си. Един футболист би трябвало да се концентрира само върху футбола ", съобщи Бензема.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР