Няколко часа ни делят от откриването на най-голямото музикално събитие

...
Няколко часа ни делят от откриването на най-голямото музикално събитие
Коментари Харесай

Започва второто издание на фестивала Бургас джем

Няколко часа ни разделят от откриването на най-голямото музикално събитие в Бургас това лято - пристанището в морския град за повторно става хазаин на китарния фестивал " Бургас джем ". Той събира фамозни китаристи от целия свят и дава опция на всеки непрофесионалист да се качи на сцената с акустичната си китара, и да вземе присъединяване в осъществяването на общата ария, с която фестът ще бъде закрит.

Бургас

40 професионални реализатори ще излязат независимо или в групи на фестивалния подиум. Организаторите дават обещание ужасно въодушевление, най-хубавия тон и осветяване и най-хубавата сцена, която може да събере повече от 100 китаристи дружно, и приканват младежите да вземат и дядовците си.

Тонрежисьорът Данаил Данаилов-Дидо даде обещание, че качественият тон няма да пречи на тези, които желаят да спят.
Данаил Данаилов-Дидо, тонрежисьор: Видяхме, че добре се одобри предходната година този фестивал, чакаме доста повече хора, по тази причина звукът е доста повече, в сравнение с беше предходната година.
Компактната фестивална зона с доста благоприятни условия за пазаруване на храна, питиета и сувенири ще бъде обособена единствено за пешеходци.
Димитър Маджаров, община Бургас: Тези, които идват, да не носят обемист багаж, да нямат остри предмети, тъй като няма да бъдат позволени във фестивалната зона. Хората, които могат и желаят да дойдат с китара на фестивала, ще бъдат позволени гратис на фестивала, т.е. това ще им е билетът за влизане.
След мощната миналогодишната прощъпулка, тази годинафестивалът дава обещание извънредно разнообразна и дълга повече от осем часа стратегия.

Светослав Михайлов, управител на фестивала: Новото, което вършим тази година е, че има един дръмбатъл сред китаристите, който ще бъде сред Стунджи и Николай Тошев, българските реализатори са Бисер Иванов, Николо Коцев, Александър Мариновски, Васил Първановски, Славчо Николов и несъмнено, най-голямата звезда е Газ Джи, който ще бъде хедлайнер на фестивала.

Петър Генчев, уредник: Ще се качи тук Сашо от " Сигнал ", привикнали сме да го гледаме в границите на " Сигнал ", единствено че Сашо този път ще свири три части на Джо Бонамаса. Всеки един китарист ще може да се изяви независимо, отвън рамките на групите, от които го познаваме. Очаква ни ужасно свирене наживо на " Бургас джем ". Това е.
Песента, която най-после всички ще изсвирят дружно, е " Хей, Джо " на Джими Хендрикс. В 16.30 ч вратите на фестивалния център ще бъдат отворени. В 17 ч първите китари ще звъннат - единствено на десетина метра от морето в Бургас.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР