Няколко бивши гаджета на Слави Трифонов са част от партията

...
Няколко бивши гаджета на Слави Трифонов са част от партията
Коментари Харесай

Две бивши и настоящата любовница на Слави - част от партията му

Няколко някогашни гаджета на Слави Трифонов са част от партията му " Няма такава страна " , разбра HotArena .

На скандалното учредително заседание на политическия план на учиндолеца участваха вкупом две негови някогашни любовници, както и актуалната му възлюбена. В залата, в която в продължение на 3 часа хората на Дългия стояха под ключ и без телефони, до момента в който той се появи с черен джип и цяла тайфа охранители, били психоложката Маги Ангелова и топ моделката Венета Харизанова,  разказват очевидци.

Първата остава в историята като огромната обич на Трифонов. Въпреки, че връзката им завършва още през 2000 година, двамата поддържат топли връзки и се приказва, че някогашният ТВ водещ продължава да й бъде спонсор. В момента варненката се занимава с логика на психиката и се изживява като нравствен гуру. И до ден сегашен Ангелова е известна като единствената жена, на кояро Дългия се е обяснявал в обич обществено.

Връзката им стартира през 1997 година, когато Маги се класира на трето място в състезанието " Мис България ". Следват три години на обич и благополучие, когато през 2000 тя ненадейно го напуща. През 2000 година Трифонов й се изяснява обществено пред цяла България . На прощалния концерт на Хъшове със сълзи на очи той моли Ангелова за амнистия и споделя, че я обича. 

" Когато чух любовните му думи, когато видях сълзите му, си помислих, че съм неповторима, тъй като бях на други години, усетих истинността в думите му и се разнежих ", споделя по-късно Ангелова. 

Другата любимка на чалгаджията в " Няма такава страна " е моделката Венета Харизанова . През годините, в които шоуто бе на екран, тя неведнъж участваше в журито на форматите, които се проведоха. Неведнъж е сядала и на стола на Слави в ролята на водеща. Миската дълго време беше спрягана за гадже на Трифонов, само че връзките им по този начин и не станаха обществени. Според слуховете точно Венета била повода Слави да се скара с дългогодишния си другар Росен Петров , защото и двамата си падали по нея. 

Учредителното заседание на " Няма такава страна " се трансформирало в същинска любовна сцена, тъй като в залата участвала и актуалната възлюбена на Дългия - Мартина Джорджевич . Бившата фитнес инструкторка, която е два пъти по-млада от шоумена, се хвали, че е дамата до него и 4 години, предават от Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР