Няколко български флага на различни места в софийски рейс. Това

...
Няколко български флага на различни места в софийски рейс. Това
Коментари Харесай

С български знамена украсиха рейс, но граждани се възмутиха СНИМКА

Няколко български флага на разнообразни места в софийски автобус. Това вижда пасажер, решил да употребява услугите на градския превоз. Знамената са всякакви по размери, а на някои от тях виждаме и герба на страната. Картината се добавя от признака на Европейския съюз - синьото знаме със звездите, отъждествяващи страните членки.

  " Приятно да му стане на човек ", установи Добри Д., който споделя видяното в мрежата. Той добавя, че необичайния рейс е по линия номер 111.

Както постоянно става обстановката разделя коментиращите. Част от тях приветстват постъпката на водача, избрал да окачи признака на страната в машината. За други това обаче не е нищо повече от " кич ". Публикацията събира десетки мнения и стотици реакции за броени часове.

Някои хора считат, че това е един прекрасен жест. На тяхното мнение се опълчват жители, които считат, че такива дейности без други каузи са безмислени.

Вижте част от мненията на столичани:

" Страх ме е от тези най-малко 8 български флага в едно транспортно средство... Мизерия, само че с 8 флага - ето я същността на културата ", Аника З.

" Приятно от кое? От това, че е чисто? По принцип, по този начин би трябвало да бъде във всички транспортни средства на градския превоз ",  счита Цецка Г.

" Прекрасен рейс. Чудесно е, когато човек си обича работата ", счита Емо Ш.

" Не знам какво прелестно намерихте в тази бъркотия, може би имате индийски корени и това ви подхожда... ", прибавя Ивайло К.

" Почваме със завист и ненавист, а не сме поставили и едно българско знаме на никое място. Обаче плюем индивида! ", установи Ангел Н.

 Не за първи път ситуацията в градския превоз буди реакциите на столичани. И не, не приказваме за негативни обстановки. Преди дни водач, който бе облечен като Дядо Коледа, донесе празнично въодушевление на дребните и огромни пасажери.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР