Няколко автомобила са избухнали в пламъци в центъра на Милано

...
Няколко автомобила са избухнали в пламъци в центъра на Милано
Коментари Харесай

Огромна експлозия в центъра на Милано

Няколко автомобила са избухнали в пламъци в центъра на Милано (в региона на Порта Романа) в Северна Италия след детонация, заяви новинарският канал SkyTG24, представен от Ройтерс.

???? Esplosione a, zona Porta Romana: ignote le cause, diverse auto in fiamme.
— Ultimora.net - BREAKING NEWS (@ultimoranet)

Източникът на гърмежа към момента не е прочут, като в разнообразни елементи на града се вижда огромен черен облак. Децата от локално учебно заведение са евакуирани невредими.

, forte in centro nella zona di Porta Romana: a fuoco diverse auto, alta colonna di fumo nero visibile in città. Al momento ignote le cause.
— Giovanni Cristiano (@Jo_Reporter)

Италианската медия допуска, че микробус с газови бутилки се е запалил.

Все още няма данни за жертви.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР