Няколко аржентинци и белгийка са сред осемте загинали при вчерашното

...
Няколко аржентинци и белгийка са сред осемте загинали при вчерашното
Коментари Харесай

Аржентинци и белгийци сред загиналите в Ню Йорк, Тръмп засили граничния контрол

Няколко аржентинци и белгийка са измежду осемте починали при вчерашното нахлуване с автомобил в Ню Йорк, заяви Франс прес, като се базира на външните министерства на двете страни.

Аржентинското "министерство на външните работи с огорчение оповестява, че аржентински жители са убити през днешния ден в Ню Йорк при осъществения там атентат ", се споделя в официално съобщение на министерството.

Белгийският министър на външните работи Дидие Рейндерс разгласи, че белгийска гражданка е измежду убитите в Ню Йорк. Той посочи пред белгийската организация Белга, че става дума за жена от град Рулер в провинция Западна Фландрия, която била на екскурзия в Ню Йорк дружно със сестрата си и майка си.

В същото време президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила заповяда да се ускори граничния надзор в страната след атентата.

В известие в Туитър Тръмп съобщи, че преди малко е наредил на министерството на вътрешната сигурност да ускори още повече програмата за инспекция на чужденците, искащи да влязат в Съединените щати.

"Да бъдеш политически правилен е добре, само че не и за това! ", добави президентът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР