Някои зодии не се раждат с чиста съдба. Те са

...
Някои зодии не се раждат с чиста съдба. Те са
Коментари Харесай

Зодиите, които са надарени от Бог

Някои зодии не се раждат с чиста орис. Те са дарени от самия Господ и носят Неговите блага през живота. Това е огромна благословия и огромна отговорност.

Всеки Божи подарък не е даден, с цел да се отдаде на тъмните страни на битието, а с цел да донесе светлина в света и да просветли тези, които са изгубени по пътя към светлината. Някои знаци на зодиака имат цел от раждането и са надарени с извънреден подарък от Бог.

Рак

В света на пороци и изкушения единствено едно може да докара изгубените души към светлината и да върне жаждата им за живот. Това е обич. Господ даде Любовта на Раковете като опция да покаже пълнотата на възприятията, цялата им мощ и с тази мощ да сътвори основата за продължение на живота - семейство.

Дева

Господ е надарил тези знаци на Зодиака с дарбата на Знанието и Ума, тъй че Девите да изследват света, в който живеят, да разширят границите му, да просветлят мозъците на обърканите, да донесат изгоди, да измислят нови благоприятни условия за взаимоотношение с Вселената.

везни

Везните са надарени с дарбата на Съмнение. В края на краищата подозрението е това, което извежда индивида от задънената улица и го кара да види истината. Без подозрение е невероятно да бъдем уверени в съществуването му, без подозрение всяка действителност е илюзорна. А подозрението носи просветление.

Стрелец

Господ подари Стрелцов с откровеност. Именно тези знаци на зодиака носят истината на света подобен, какъвто е. Те отварят очите си за това, което хората не желаят да видят, и демонстрират цената на същинската преценка, незасегната от илюзорното деформиране на лъжите.

Водолей

Водолеите имат дарбата на Свободата. Подарък, който демонстрира кой може да стане човек, кой път може да избере. Дар, който отваря всички пътища и дава неограничени благоприятни условия за избор и разширение на съзнанието.

Риби

Рибите са знаците на зодиака, които Бог е надарил със съчувствие. Способността да чувстваш другия като себе си, да разбираш другия, да съчувстваш, да носиш благосклонност и чистотата на съпричастността на света, събуждайки сърцата на изгубените.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР