Някои знаменитости не се стесняват да говорят за връзките си,

...
Някои знаменитости не се стесняват да говорят за връзките си,
Коментари Харесай

Знаменитости, които “крият половинките си

Някои звезди не се стесняват да приказват за връзките си, да качват постове в обществените си мрежи с благи пожелания за празниците на половинките си или пък за се появяват дружно с тях на обществени събития. Други обаче избират да държат персоналния си живот надалеч от светлините на прожекторите, даже когато спътниците им в живота също са известни лица. Ето 10 такива образеца.
 10 звезди, станали по-известни от известните си родители
Знаменитости, станали по-известни от известните си родители

Когато би трябвало да се докажеш на фамилията

Дженифър Лорънс и брачна половинка ѝ Кук Марони

Двамата се срещат през 2018 година и единствено по-малко от година по-късно актрисата приема предлагането за брак. В изявление тя споделя, че Кук Марони е и неин най-хубав другар, с който желае да се обвърже законно.

" И за благополучие съществуват документите. Това е най-великото. Намираш обичания си човек на планетата и му казваш: " Не можеш да си тръгнеш! " Дженифър Лорънс и брачна половинка ѝ Кук Марони посрещат сина си Сай през февруари 2022 година

Марго Роби и брачна половинка ѝ Том Акърли

Преди да се оженят, те са били много положителни другари. Въпреки че е била влюбена в Том Акърли, Марго Роби в началото се е страхувала да му признае, тъй като не е желала да скапе другарството им. Осен това се е тормозила, че той няма да отвърне на възприятията ѝ.

В последна сметка обаче му признава и се оказва, че любовта им е взаимна. Двойката подписва брак през 2016 година на частна гала в Австралия.

Ема Стоун и брачна половинка ѝ Дейв Маккари

Актрисата среща бъдещия си брачен партньор за първи път през 2016 година, когато за повторно взима присъединяване в известното американско предаване Saturday Night Live. Тогава тя извършва един от скечовете, на които той е създател, и очевидно от този момент стартират да прехвърчат искри.

Двамата се сгодяват през 2019 година, а година по-късно към този момент са женени. През 2021 година пък се ражда първото им дете - момиченце на име Луиз Джийн Маккари.

Мерил Стрийп и брачна половинка ѝ Дон Гъмър

Въпреки че са женени към този момент от цели 45 години, Мерил Стрийп не приказва доста за брачна половинка си Дон Гъмър. Понякога обаче вървят на събития дружно. Запознават се през 1978 година, когато актрисата към момента превъзмогва загубата на гаджето си Джон Казале, който почива от рак.
 Снимка 617799

Мерил Стрийп и Дон Гъмър обаче се женят шест месеца откакто се срещат. Вече имат и четири деца.

Кейт Бланшет и брачна половинка ѝ Андрю Ъптън

За Кейт Бланшет и Андрю Ъптън любовта не се случва от пръв взор. Нито от втори. След като се срещат, и двамата нямат изключително положително мнение за другия. " Той мислеше, че съм странна, а аз смятах, че е нахален ", разкрива актрисата в свое изявление за Vanity Fair през 1999 година Чувствата им обаче внезапно минават от единия в другия полюс.
 Снимка 617798

" Това просто демонстрира какъв брой можеш да сгрешиш ", прибавя още Кейт Бланшет. Тя и Андрю Ъптън се сгодяват три седмици след началото на връзката си, женят се през 1997 година и им се раждат четири деца.

Ед Шийрън и брачната половинка му Чери Сиборн

Двамата се познават още от гимназията, само че откакто приключват, пътищата им се разделят. Музикантът потегля по турнета, а тя отпътува да учи в университет. През 2015 година обаче ориста още веднъж ги свързва и три години по-късно към този момент са женени. Церемонията им е скромна, само че специфична.
 Снимка 617796

" Направихме го през нощта в случаен ден в средата на януари посред нищото. Никой не знаеше, никой не пристигна. Запалихме свещи, оженихме се, върнахме се и хапнахме къри ", споделя Ед Шийрън в епизод от подкаста Table Manners with Jessie Ware.

Пол Ръд и брачната половинка му Джули Ягер

Актьорът и бъдещата му брачна половинка може и да се срещат в офис, само че любовната им история е като от сантиментален филм. " Тя беше първият човек, който срещнах в Ню Йорк ", спомня си Пол Ръд в изявление за Marie Claire UK през 2018 година
 Снимка 617795

Той споделя още, че са почнали да си приказват и по този начин е разкрил, че в дамата против него има зрялост. Тя е претърпяла покруса в живота си, той също и по този метод схваща, че Джули Ягер не е момиче, а жена. През 2003 година двамата към този момент са сгодени, а три години по-късно им се ражда първото дете. След още четири години пък и второто.

Снуп Дог и брачната половинка му Шанте Броудъс

Двамата в действителност се познават още от гимназията. Шанте Броудъс не крие, че даже още преди Снуп Дог да стане музикант, дружно с приятелите ѝ са му били почитатели и са си споделяли мнението за песните му.
 Снимка 617794

А към този момент откакто славата на рапъра нараства, Шанте продължава да е до него, да го поддържа и да му оказва помощ в работата. Заедно имат три деца - Корде (28 г.), Кордел (26 г.) и Кори (23 г.).

Джулия Робъртс и брачна половинка ѝ Дани Модер

Те се срещат през 2000 година на снимачната площадка на " Мексиканецът ". Във кино лентата Джулия Робъртс си партнира с Брад Пит, а Дани Модер е оператор. Тъй като по това време обаче и двамата са обвързани с други хора, искрите пламват по-късно.
 Снимка 617808

На 4 юли 2002 година си споделят заветното " да ", а три десетилетия брак и три деца по-късно актрисата не крие, че да се ожени за Дани Модер е най-хубавият избор, който в миналото е правила. " Сякаш другояче животът ми в никакъв случай нямаше да бъде същият по най-невероятния, неизразим метод ", споделя Джулия Робъртс в епизод от подкаста на колежката си Гуинет Полтроу.
 Кралица Елизабет Втора, Мел Гибсън и Бритни Спиърс - едни от най-стиснатите звезди
Кои са най-стиснатите звезди

Въпреки че имат милиони

Кристина Агилера и годеника ѝ Матю Рътлър

Актрисата и певица среща любовта на живота си на снимачната площадка на кино лентата " Бурлеска " през 2010 година Четири години по-късно приема предлагането за брак на Матю Рътлър, само че до женитба по този начин и не се стига.
 Снимка 617792

" Нашата обич е задоволително сигурна и нямаме потребност от женитба, с цел да я потвърдим ", разкрива Кристина Агилера пред People. Тя и половинката ѝ са фокусирани върху грижите за щерка си Съмър Рейн (8 г.).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР