Някои водещи на времето в BBC говориха за оценяването“ и

...
Някои водещи на времето в BBC говориха за оценяването“ и
Коментари Харесай

Водещи на прогнозата за времето в BBC споделят бруталните недостатъци на кариерата си, включително „женомразство и преценка“

Някои водещи на времето в BBC приказваха за „ оценяването “ и женомразството, на които са се сблъскали в работата си, и признаха, че се усещат „ обективизирани “ на Телевизия.

Метеоролозите разкриха, че са съдени за външния си тип и са унизени онлайн и по улиците. Жените споделиха някои от своите ужасяващи прекарвания, в това число времето, когато на една от тях беше изпратена секс играчка по пощата, до момента в който друга водеща твърди, че е била извикана от почитатели.

Сам Фрейзър, който е работил в промишлеността в продължение на повече от десетилетие, най-вече за BBC South Today от 2012 година насам, разкри, че по време на ранната си кариера тя е прекарала месеци в подготовка за първата си роля в лъчение и не е желала нищо повече от това да бъде считана за сериозен публицист. Въпреки това тя остана ужасена, откакто научи, че нейният „ а*** има собствен личен онлайн почитател клуб “.

„ След цялото време, претърпяно диаграми на налягането и научаване за климатичните подтипове, по дяволите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР