Някои вече познават гласа ѝ от X Factor, други лицето

...
Някои вече познават гласа ѝ от X Factor, други лицето
Коментари Харесай

Велина Стефанова - от сцената на X Factor до фотографската академия BECA

Някои към този момент познават гласа ѝ от X Factor, други лицето ѝ от реклами в ефира, само че по-малко известен факт е, че Велина Стефанова е съосновател и изпълнителен шеф на фотографската академия BECA | Before Creating Academy. Тя е от онази порода модерни бизнесмени с воля, хъс и пробивен дух, които не се боят да стартират да развиват бизнес по време на рецесия и пандемия.

Тази година Велина беше поканена да се включи в SHEleader Conference - годишна конференция, целяща да въодушевява и предизвика повече дами и девойки да протягат ръка решително към кариера в лидерски позиции.

Велина и брачният партньор ѝ Димитри Стефанов получават и номинация на Forbes в категория Business Family, а BECA се откри на българската културна сцена като място, което развива и обогатява културата на хора с отношение към фотографията и образните изкуства.

Ти не си фотограф, само че в това време си съществена фигура за построяването на нов път за фотографията у нас. Как се появи BECA?

BECA е фантазия на “моя човек ” - документалния фотограф Димитри Стефанов, в която дружно повярвахме.

Безценно е да срещнеш човек, който споделя фантазиите ти и най-много човек, който те обича и поддържа безусловно. Така се раждат и концепциите. Димитри ми даде храброст да допускам в себе си, както и противоположното. Наистина се желае кураж, с цел да поемеш по пътя на предприемачеството, само че когато обичаш работата си, всяко преодоляно затруднение е ходило нагоре.

Каква беше концепцията ви за BECA, която се оказа по-силна от страха от пандемията?

Желанието ни да създадем академия и общественост, в която млади надарени фотографи да се припознаят и да открият ентусиазъм, беше главната движеща мощ зад плана. Ние и двамата сме по-скоро прочувствени персони, в сравнение с рационални, по този начин, че просто последвахме фантазиите си. Звучи в действителност налудничаво, само че стана.

 Велина Стефанова и брачният партньор ѝ Димитри Стефанов - селфи край айфеловата кула в Париж - изявление
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР