Някои училища са изпратили писма до родителите, предупреждаващи за случаи

...
Някои училища са изпратили писма до родителите, предупреждаващи за случаи
Коментари Харесай

Скарлатина: Училищата изпращат спешни писма, предупреждаващи за викторианска болест - ето признаците

Някои учебни заведения са изпратили писма до родителите, предупреждаващи за случаи на заразна зараза скарлатина - защото случаите не престават да доминират.

Повече от 8000 случая на инфекцията са доказани през сезон 2023/24 до момента, макар че нормално се свързва като викторианска болест. Въпреки актуалната медицина и хигиенични стандарти, скарлатината към момента може да бъде сериозна и да докара до затруднения, като ушни инфекции, циреи на гърлото и синузит.

Училища в Мърсисайд - част от които са записали 15 или повече случая на 100 000 през последните четири седмици - неотдавна предизвестиха родителите и настойниците за това. Бележката изброява признаците, за които би трябвало да внимавате, и предизвестява децата да не вървят на учебно заведение, в случай че покажат някой от тях.

Данните на Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA) демонстрират Ийст Съфолк, Бродланд (Норфолк), Дербишър Дейлс, Северозападен Лестършър, Хинкли и Босуърт (Лестършър, Блейби (Лестършър),...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР