Някои топ криптовалути, като Litecoin (LTC), са популярни сред инвеститорите

...
Някои топ криптовалути, като Litecoin (LTC), са популярни сред инвеститорите
Коментари Харесай

Litecoin няма да скочи през септември, вместо това разгледайте VC Spectra

Някои топ криптовалути, като Litecoin (LTC), са известни измежду вложителите поради непрекъснатата си рентабилност и високите си цени. 

Въпреки това, актуалният слаб пазар докара до това, че тя се търгува на ниски стойности, като прогнозата за цената на Litecoin демонстрира, че тя може да не се увеличи през септември. От друга страна, VC Spectra (SPCT) дава обещание на вложителите растеж на вложенията от 32% , в случай че купят в този момент. Нека разгледаме Litecoin (LTC) и VC Spectra (SPCT) по-подробно.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Litecoin (LTC) се бори да възвърне високата си цена

На 2 август се случи плануваното халвинг събитие на Litecoin, което докара до фрапантни резултати за цената на токена. LTC спадна с 6.7% от $93 до $87 на 3 август. Освен това LTC загуби 26.64% през август – от $92 до $67.

В началото на септември Litecoin (LTC) продължи да пада. На 6 септември Litecoin (LTC) възлизаше на $58 , което съставлява още един спад от 14% по отношение на 31 август. Следователно прогнозата за цената на Litecoin за този месец остава мрачна. Мечите настроения от страна на анализаторите удостоверяват, че низходящата наклонност може да се резервира.



Инвестиралите в Litecoin чакаха намаляване на цената след халвинг събитието, както е всекидневно. Слабостта на целия пазар обаче попречи на по-бързото асимилиране от страна на вложителите, което докара до продължение на спада на Litecoin (LTC).

Освен това разноските за рандеман се усилиха , защото възнагражденията за рандеман понижиха. Вследствие на това записът на запасите за рандеман на Litecoin демонстрира, че миньорите на LTC продават, с цел да възстановят разноските си, което тласка цената надолу.

Освен това техническият разбор демонстрира, че Litecoin остава мечи през септември. Следователно прогнозата на специалистите за цената на Litecoin демонстрира, че алткойнът може да поевтинее и да приключи месеца на равнище от $55 . Въпреки това LTC може да преживее и лек скок до $68 , преди да продължи да пада.  

Купете VC Spectra (SPCT), с цел да спечелите до 220% възвръщаемост на вложенията

VC Spectra (SPCT) е децентрализирана капиталова платформа , отворена за всички вложители по света. Опитният екип, ръководещ фонда, употребява технология с изкуствен интелект , с цел да разпознава жизнеспособни и евентуално печеливши вложения. Също по този начин VC Spectra влага в нови ICO-та и разрастващи се финтех компании .

Децентрализацията подсигурява бистрота и обезпечава надзор на вложителите, когато те получават основания на Биткойн роден токен на VC Spectra, SPCT . Тя подсигурява, че притежателите могат да следят средствата и да получават своя дял от дивиденти и назад изкупуване на дялове от облагата . Освен това монетата на плана дава на притежателите право на глас , с цел да управляват посоката на вложенията.  

VC Spectra (SPCT) напредва в своята обществена предварителна продажба на фона на голям инвеститорски интерес. Тя започва с частна предварителна продажба, набирайки $2.4 милиона за две седмици. Третият стадий на обществената предварителна продажба е в ход, като токените на VC Spectra (SPCT) се правят оценка на $0.025 , което е 127.27% нарастване по отношение на $0.011 на стадий 2.  

Освен това на стадий 4 се чака цената на SPCT да нарасне с 32% до $0.033 . Освен това вложителите, които купуват SPCT, в този момент чакат 220% облага , когато токенът доближи $0.08 на последния стадий на предварителна продажба. Инвестиралите по време на първи стадий ще получат 900% възвръщаемост , което прави VC Spectra (SPCT) кандидат за купата на най-хубавата криптовалута за покупка в този мечи пазар !

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР