Някои случки обаче ни карат да повдигаме вежди значително повече

...
Някои случки обаче ни карат да повдигаме вежди значително повече
Коментари Харесай

10 необясними паранормални феномена

Някои случки обаче ни карат да повдигаме вежди доста повече от други. Може би по тази причина Alltime10s взеха решение да създадат лист на десетте най-ужасяващи същински „ призрачни истории “.

Какво мислите за тези обстановки? Можете ли да им дадете някакво пояснение? Споделете го с нас в мненията!

10. Мостът Овъртън

В рамките на 50 години близо 600 кучета са се самоубили, скачайки от този шотландски мост. Първият сходен случай е регистриран през 50-те години на 20. век. Според очевидци някои от избавените животинки са се опитвали да скочат наново.

9. Скунксовата маймуна

От 60-те години на 20. век насам жителите на Флорида настояват, че са се натъквали на създание, сходно на Голямата стъпка. Въпреки че не са открити никакви съответни доказателства, през 1977 година се прокарва закон, който има за цел да пази животното.

8. Стая 428, Университета на Охайо

От тази стая, която сега към този момент не се употребява, са се чували най-различни звуци. През 1995 година студентите настояват, че са виждали призрачни привидения и движещи се обекти.

7. Чупа-чупа

Хора, живеещи в бразилска гора, настояват, че са виждали мистериозни летящи железни обекти. Светлината, която излъчвали, причинявала мъчителни изгаряния и даже гибел.

6. НЛО над Вашингтон

В рамките на няколко дни през 1952 година са се появявали неидентифицирани летящи обекти на радарите във Вашингтон. Изчезвали са, когато други самолети са се приближавали до тях. Моменти по-късно отново са се появявали.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР