Някои случки ни карат да повдигаме вежди значително повече от

...
Някои случки ни карат да повдигаме вежди значително повече от
Коментари Харесай

Загадки, които науката не може да обясни

Някои случки ни карат да повдигаме вежди доста повече от други. Може би по тази причина " Alltime10s " са създали лист на десетте най-ужасяващи същински „ призрачни истории ".

Какво мислите за тези обстановки? Можете ли да им дадете някакво пояснение?

10. Мостът Овъртън

В рамките на 50 години близо 600 кучета са се самоубили, скачайки от този шотландски мост. Първият сходен случай е регистриран през 50-те години на 20. век. Според очевидци някои от избавените животинки са се опитвали да скочат наново.

9. Скунксовата маймуна

От 60-те години на 20. век насам жителите на Флорида настояват, че са се натъквали на създание, сходно на Голямата стъпка. Въпреки че не са открити никакви съответни доказателства, през 1977 година се прокарва закон, който има за цел да пази животното.

8. Стая 428, Университета на Охайо

От тази стая, която сега към този момент не се употребява, са се чували най-различни звуци. През 1995 година студентите настояват, че са виждали призрачни привидения и движещи се обекти.

7. Чупа-чупа

Хора, живеещи в бразилска гора, настояват, че са виждали мистериозни летящи железни обекти. Светлината, която излъчвали, причинявала мъчителни изгаряния и даже гибел.

6. НЛО над Вашингтон

В рамките на няколко дни през 1952 година са се появявали неидентифицирани летящи обекти на радарите във Вашингтон. Изчезвали са, когато други самолети са се приближавали до тях. Моменти по-късно отново са се появявали.

5. Призрачните релси в Сан Антонио

Невидима мощ изблъсква заседналите вагони до безвредно място по време на железопътен случай през 1938 година 22 деца са починали на това място, когато трен блъска учебен рейс. По избавените вагони са видяни дребни отпечатъци.

4. Близначките Полък

През 1957 година сестрите Джоана (11 г.) и Джаки (6 г.) Полък умират трагично в авто случай в Нортъмбърленд, Англия. Две години по-късно майка им ражда близначките Дженифър и Джилиан. Именно тогава стартират странните съвпадения.

По-малката близначка Дженифър има родилни белези по тялото си навръх същите места, на които и Джаки e имала. Близначките стартират да желаят играчки, принадлежащи на починалите девойките, за които няма по какъв начин да знаят, че съществуват, защото родителите ги били скрили след трагичния случай. Джениър и Джилиан даже помолили да ги заведат до избран парк, в който в никакъв случай не са ходили, само че който техните умряли сестри посещавали.

3. Лицата от Белмез

Върху бетонния под на испански дом, издигнат върху гробище, почнали да се появяват лица. Въпреки че неведнъж са били премахвани, а подът - пренареждан, лицата не спирали да изникват.

2. Стъпките на Дявола

В рамките на няколко дни през 1855 година по заснежената повърхнина в Британия (в рамките на към 160 км) са забелязвани отпечатъци, сходни на копита. Изглежда съществото се е качвало по покриви, ходели е по стени и е прекосявали 3 км водна повърхност.

1. Корабът Оранг Медан

През 1947 година е изпратен катастрофален сигнал и морзов код от холандски транспортен съд. Съобщението гласяло " всички офицери са мъртви " и " аз загивам ". Когато избавителните отряди достигнали плавателния съд, те заварили целият екипаж мъртъв. По лицата на жертвите бил изписан същински смут.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР