Някои пътници плащат допълнително, за да се качат последни в

...
Някои пътници плащат допълнително, за да се качат последни в
Коментари Харесай

Ето защо богатите влизат в самолета последни


Някои пасажери заплащат в допълнение, с цел да се качат последни в самолета, макар че хората нормално бързат да се качат първи. Експерт разкрива, че това най-вероятно са ВИП пасажери. Гилбърт От, който има собствен блог - God Save The Points, показва, че звезди и представители на елита постоянно избират да се качват последни.

Той зададе въпроса – какво е същински разкош, да се качиш пръв или финален?

И изясни за какво в действителност да влезеш финален е знак за високо състояние.

„ Ако ВИП персоните трябваше да вземат решение, щяха да са единомислещи. След 10-15 минути чиста загуба на време, когато всички са на борда, всичко наподобява готово за политане и чиновниците са приключили и последните инспекции, нормално се случва тъкмо тогава.



Истинска ВИП личност се появява вълшебен, вратата на самолета се затваря след нея по команда и думите „ салонен екипаж, качването приключено “ прозвучават по представителите “, показва той.

И прибавя: „ Всъщност всеки може да заплати за тази „ екстра “ на избрани летища, само че не е на ниска цена. За всяка звезда е друго “.

Според „ Блумбърг “ тези ВИП екстри могат да костват сред 80 и 3000 паунда, според какво се предлага.

Това включва като консиерж на летището и специфичен пропуск, персонален помощник, който да помогне с чекирането, първокласни лимузини, обособени стаи с иконом и така нататък

Това значи също по този начин, че може да сте били в един аероплан с обичаната си звезда и да не сте разбрали. Заради специфичните услуги и опцията за качване финален и слизане пръв може да сте пропуснали да я забележите.

Пол Юарт, който лети постоянно, изяснява за какво избира да се качи финален: „ Имате несъмнено място и, в случай че се качите първи, няма да ви дадат по-добро, а самолетът няма да отиде на никое място без вас. Доказателство за това е следващото известие по представителите, приканващо изчезналите пасажери да се появят най-сетне “.

Телевизионната водеща Саманта Браун, която има близнаци, споделя, че е още по-добре да се качите последни, в случай че сте с деца, оповестява The Sun, представен от БЛИЦ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР