Някои от заподозрените имат връзки със сериозни престъпления, докато всички

...
Някои от заподозрените имат връзки със сериозни престъпления, докато всички
Коментари Харесай

Метеорологичната полиция въвежда технология за лицево разпознаване, за да се справи с най-лошите крадци от магазини в Лондон

Някои от обвинените имат връзки със съществени закононарушения, до момента в който всички са били задържани преди този момент за закононарушения, в това число търговия с опиати, полови закононарушения, обири с щурм, принуждение и владеене на огнестрелни оръжия, съгласно силите.

Комисарят за среща сър Марк Роули назова резултатите „ изменящи играта “, защото неговите сили се пробват да овладеят кражбите от магазини, като повишаването им се дължи на рецесията с разноските за живот и проведената престъпност.

Правителството е подложено на възходящ напън от страна на търговците на дребно да овладее закононарушенията в търговията на дребно, виновни за загубата на почти £1,9 милиарда доходи в Обединеното кралство всяка година.

Министърът на полицията Крис Филп по-рано този месец предложи да бъде интегриран в полицейската база данни, с цел да откри съвпадане на видеонаблюдение.

Изображение: Среща с полицейския комисар Марк Роули. File pic

The Met съобщи, че неговата технология за лицево различаване може да съпостави функционалности с полицейски фотоси за към минута и че чиновниците в този момент ще работят с магазини, с цел да изградят случай против обвинените, разпознати от 302 фотоси от камери за видеонаблюдение, и да ги проследят.

Ник Адърли: Началникът на полицията, упрекнат в носенето на орден от Фолклендските острови, макар че все още е на 15 години, е отхвърлен

Сър Марк сподели: „ Ние работим с магазини в столицата за ориентиране и следене на нарушители по метод, който не сме правили до момента.

„ Ние разширяваме границите и използваме нововъведения и технологии за бързо идентифициране на нарушители.

„ Резултатите, които видяхме до момента, трансформират играта. Използването на лицево различаване по този метод може да революционизира метода, по който проверяваме и разкриваме закононарушения. “

The Met сподели, че един на всеки 10 лондончани работи в търговията на дребно с повече от 1000 случая на корист и принуждение, съобщавани против личен състав всяка година.

Сър Марк сподели, че потреблението на технология за лицево различаване е посочило, че множеството от обвинените са професионални нарушители, забъркани в тежки закононарушения.

„ Чрез тази тактичност ние освен подобряваме метода, по който пазиме магазините и поддържаме бизнес общността, ние пристъпваме напред в идентифицирането и следенето на съществени нарушители и пазиме всички общности в Лондон “, сподели той.

< p> „ Мащабът на бизнес престъпността в Лондон е голям. За да реализираме триумф, би трябвало да бъдем прецизни в метода си и това е в действителност обещаваща стъпка напред. “

The Met стартира да употребява софтуера през август и започва пилотния план за продажба на дребно в края Септември.

Силите споделят, че логаритъмът за различаване на лица е тестван без значение от Националната физическа лаборатория с увещание, че е 100% прецизен, когато се употребява ретроспективно.

Заплаха за поверителността

Но Еманюел Андрюс от благотворителната организация за правата на индивида Liberty сподели, че технологията за лицево различаване „ няма място по нашите улици, в нашите магазини – или в която и да е друга област от нашия живот “.

Тя добави: „ Тази технология заплашва поверителността ни и задушава свободата на словото - и всички ние би трябвало да се тревожим от дейностите за разширение на нейния обсег.

" Ние също сме загрижени за навлизането на технологията за лицево различаване в други области на полицията. < /p>

„ Нека бъдем ясни: не можем да разчитаме на технологиите за решение на дълбоки публични проблеми, това е безпричинно разширение на държавното наблюдаване и има доста други възможности. “

Съобщени са към 50 000 случая с обири от магазини за Met предходната година, се прави оценка на сред 5% и 10% от фактически осъществените нарушавания.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР