Някои от вас със сигурност няма да познаят Жаси от

...
Някои от вас със сигурност няма да познаят Жаси от
Коментари Харесай

Жаси от "Сделка или не" ужаси центъра на Милано със странен избор на тоалет

Някои от вас сигурно няма да познаят Жаси от „ Сделка или не “. Блондинката толкоз доста се е трансформирала за всичките години, в които не сме я виждали на телевизионния екран, че сега бихме споделили, че това е напълно различен човек. 

Виж още: Бонбонова се появи такава, каквато е! Захвърли облекла и всички видяха ТОВА

Към днешна дата тя е инфлуенсър, модел, брачна половинка и майка на три дребни деца. От 2016 година тя е женена за Ариф Маджид – наследник на сириеца Зеки Маджид. Наред с всички задължения на една бизнес дама Жаси намира време и да спортува, а сега тя наподобява повече от съвършено.

Виж още: Изненада! Ева сподели годежен пръстен, пуска сантиментални фотоси от Милано

От последните изявления на красивата русокоска разбираме, че и тя е била дружно с инфлуенсъри от целия свят в Милано. Жаси може да се похвали с невероятни тоалети в дрешника си, с които може да плени всички по улиците на Милано. На някои от фотосите можем да я забележим в доста блестящи тоалети, само че от последната ѝ качена фотография я виждаме в спортно екипче от центъра на Милано, което не е доста присъщо за дама като нея – тези екипчета са единствено за фитнес залата или за домашни условия. 

Изображение: https://www.instagram.com/jasminnemajid/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР