Някои от тези уреди са с иновативен дизайн, други са

...
Някои от тези уреди са с иновативен дизайн, други са
Коментари Харесай

Джаджите, от които се нуждае всяка практична домакиня, за да се почувства в свой води

Някои от тези уреди са с новаторски дизайн, други са ултра потребни, някои са напълно нови и вероятно за пръв път ще чуете за тях, други притежавате и ползвате постоянно.

1. Mашина за паста

Разликата сред прясната домашна паста и тази, която се предлага в магазините в пакетчета е голяма.
Тестото се подготвя от брашно от твърда пшеница. С приставките може да регулирате дебелината на пастата, както и да вършиме такава с разнообразни форми.

 машина за паста

2. Магическа лъжица за украса

Лъжицата има разнообразни плъгини. Върху всяка от тях има дупчици, които оформят усмивка, надпис, геометрична форма или друго. Трябва единствено да напълните лъжицата със солена или сладка фалшификация и да притиснете към повърхността, върху която желаете да се отпечата.
 кухненски уреди

3. Уреди за карвинг

Може да декорирате плодове и зеленчуци. Остриетата би трябвало да са от качествена стомана, тъй като за карвингът се изисква изключителна акуратност. Това несъмнено не е занятие за всеки, само че даже да се научите на елементарни форми, ще предизвикате интереса на гостите ви.
 карвинг

4. Нож за рязане на ябълки

С него е доста елементарно да извършите от 1 ябълка – 6 части единствено с едно натискане. По средата остават семките и дръжката.
 уреди

5. Отварачка за консерви

Нещо, с което би трябвало да разполага всяко домакинство, с цел да си спестите рисковите удари върху капака с изострен нож. Отварянето със специфичен апарат не изсиква огромна физическа мощ, а и не нарязва капака по този начин, че да допуска порязване на пръстите. Има много съвременни разновидности на тези машинки, които може да подберете даже да пасват цветово на интериора в кухнята ви. Предлагат се и разновидности, съобразени с това коя ръка употребявате интензивно – лявата или дясната.
 кухненски уреди

6. Арт ножове за сладки

Когато към обичаен ролер прибавиш няколко разнообразни форми, се получават хубави сечения, които могат да са единственото, нужно ви, с цел да извършите хубави сладки.
 уреди

7. Контейнер за масло
Това не е просто кутия, в която да държите маслото, а приспособление, с което непосредствено да намазнявате скара, тава, форма за кекс и т.н Маслото се слага в контейнера и с прилепяне леко се избутва надолу. Механизмът е същият като при червилата и балсамите за устни. Това го прави подобаващ за потребление и от деца.
 кухненски уреди
8. “Свинска опашка “ за спагети

С тази силиконова връзка може тъкмо да прецените порцията спагети, от които имате потребност. Тя е разграфена и съгласно това може да завърже несъмнено количество паста. Цифрата демонстрира дали количеството спагети е за двама, трима или четирима.
 кухненски уреди

9. Уред за делене на жълтъци

Посредством вакуум, уредът засмуква единствено жълтъка от чукнатото яйце.

10. Ръчен чопър
Ножовете в контейнера се задвижват, чрез издърпване на нишка. Три придвижвания са задоволителни, с цел да се нареже лук, морков или сварено яйце.
 кухненски уреди
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР