Някои от политиците просто не стават, няма филтър, няма и

...
Някои от политиците просто не стават, няма филтър, няма и
Коментари Харесай

Изпуснаха Татяна Дончева в bTV и стана страшно! Изсъска срещу Нинова: БСП се раздира!

Някои от политиците просто не стават, няма филтър, няма и решето. Станали сме по-придирчиви към водопроводчиците си, само че не и тези, които ни ръководят. В това бе безапелационна водачът на „ Движение 21 “ Татяна Дончева пред Би Ти Ви.

Нямам вяра, че този парламент ще излъчи кабинет, който да прави каквато и да било работа, сподели тя.

ГЕРБ знаят какво желаят, само че няма по какъв начин да го стигнат, тъй като имат прекомерно малко депутати. Движение за права и свободи също знаят какво желаят, само че там също не излиза сметката.

Никой не може да се изясни свястно какво ще вземем и какво ще дадем с тази помощ за Украйна. Оръжието не го дава НАТО, а страните, които са му членове, добави тя.

Корнелия Нинова няма визия какъв е действителният проблем – партията е раздирана от вътрешни несъгласия, страничните хора не желаят да я погледнат, тъй като няма нищо общо с леви хрумвания и полезности, проучва още Дончева.

ГЕРБ е машина за бизнес. При нови избори напълно не е изключено да падат. ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия са се хванали за хартиените бюлетини, само че ще видят, че те не са техният проблем. Това не взема решение никакъв проблем, приключи тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР