Някои от партиите в бъдещия парламент обявиха, че утре ще

...
Някои от партиите в бъдещия парламент обявиха, че утре ще
Коментари Харесай

Първи политически реакции след заявката на Трифонов

Някои от партиите в бъдещия парламент оповестиха, че на следващия ден ще съберат груповите си органи и ще вземат решение какво отношение ще имат към

Часове след оповестяването на проектокабинета на Има Такъв Народ, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че не е ясно кой ще носи политическата отговорност.

" Днешното изказване на Трифонов значи, че не желае държавно управление и това е прахуляк в очите на хората. В идващите дни ще следим коя партия ще се държи като лека жена, извикана без условия. Най-големият номер, който може да се изиграе, е всички партии да го поддържат в този момент “, сподели Борисов.

ГЕРБ занапред ще вземат решение по какъв начин ще гласоподават в пленарната зала в случай че и когато предлагането за кабинет бъде импортирано. Прогнозата на Борисов обаче е, че и този път кабинет няма да се сформира.

От " Изправи се! Мутри вън! " бяха остри оценките си.

" Превръщаме се от парламентарна република във Facebook република и държавното управление се избира с лайкове, това не би трябвало да се позволява ", уточни Николай Хаджигенов, представен от bTV.

Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи се въздържаха от коментар през днешния ден. Още нощес сложиха условия за поддръжка на предстоящ кабинет, чийто и да е той.

" Демократична България " също не разясниха проектокабинета на Трифонов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР