Някои от най-известните износни стоки на Австралия идват под формата

...
Някои от най-известните износни стоки на Австралия идват под формата
Коментари Харесай

Увеличаването на сделките показва как Япония е нагоре под

Някои от най-известните износни артикули на Австралия идват под формата на кехлибарен нектар, с логата на Foster’s и Victoria Bitter измежду най-разпознаваемите марки, създавани от страната.

По-малко знае се, че локалната пивоварна промишленост в действителност е благосъстоятелност на две японски компании – Asahi и Kirin – които в този момент имат осем от 10-те най-продавани марки бира в Австралия след консолидиране на промишлеността през последните години. Дори Coopers, единствената огромна пивоварна, която остана самостоятелна, се причисли към клуба, като създава бири Sapporo в Австралия.

Това е знак за тежките вложения на Япония в Австралия, които се простираха надалеч оттатък „ мършавата “ бутилка бира във възобновима сила, финанси, програмен продукт и други области, фокусирани върху потребителите, като обезпечаване, козметика и витаминни хапчета.

Дълбочината на японско-австралийското партньорство е изложена ясно в отчет на адвокатската адвокатска фирма Herbert Smith Freehills и Австралийския нацио...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР