Някои от най-големите имена на родната поп, фолк и рап

...
Някои от най-големите имена на родната поп, фолк и рап
Коментари Харесай

Азис с невиждано шоу за празника на студентите

Някои от най-големите имена на родната поп, фолк и рап сцена ще раздрусат Пампорово точно на Студентския празник 8-ми декември с огромен зимен фест, който ще продължи два дни. Най-очаквано от почитателите както постоянно е името на краля на купона  - Азис.

Месец преди присъединяване костинбродският славей дава обещание да трансформира празника на студентите в незабравимо шоу като признава, че чака събитието с голямо неспокойствие.

„ Публиката ме прави същински благополучен и за нея съм подготвен на всичко “, показа самият той неотдавна. Истината е, че напоследък Азис е преосмислил философията на живота си и е почнал да живее по този начин, както намира за добре. Явно с наближаването на 40-те костинбродският славей към този момент избира да се отдаде на живота и почитателите си, вместо на тежки диети и гибелен състезателен режим в залата. Ето за какво все по-често натъртва на калоричната храна и обществени изяви.

Първата вечер от музикалното събитие едни от най-хубавите аренби реализатори, измежду които Криско, Ъпсурт, Тита, Монти и Петя Алекса, DJ MG, DJ CASS и DJ NRG ще покорят сцената. Втората вечер публиката ще бъде разтърсена от поп фолк музиката, когато Азис дружно с неговия бенд Бенд, Гъмзата & Брас шоу с балет Магаданс, DJ STAMEN и DJ TONY G, ще показват най-новите си шлагери.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР