Някои от най-големите холивудски звезди са били свидетели на разпада

...
Някои от най-големите холивудски звезди са били свидетели на разпада
Коментари Харесай

Най-жестоките разводи в Холивуд

Някои от най-големите холивудски звезди са били очевидци на разпада на видимо здравите си бракове. Често разделите на известите персони се трансформира в обществена и унизителна. На някои от най-високоплатените звезди в света даже се е налагало да дадат голяма част от положението си на някогашния или някогашната. Ето кои са най-жестоките раздели в Холивуд...

Бритни Спиърс и Кевин Федерлайн

Бритни Спиърс стартира връзката си с беквокалиста Кевин през 2004 година, след което им се раждат двама синове Шон Престън и Джейдън. Двойката се разделя през 2007 година поради " непримирими разлики ". Смята се, че K-Fed е получил 1,3 млн. $, както и прехрана за децата от Бритни. Кевин към момента има настойничество над децата.

Мадона и Гай Ричи

Кралицата на попа е омъжена за английския режисьор Гай от 2000 до 2008 година, само че по-късно той я упреква, че е " захласната " от религията Кабала, което се счита, че е довело до раздялата им. Смята се, че той е получил 76 млн. $ от изпълнителката, която по-късно декларира, че с брака си е " влезнала в сапунена опера " и е " живяла в нея за дълъг интервал от време ", само че не съжалява за връзката, тъй като дружно имат синове Роко и Дейвид.

Кейти Холмс и Том Круз

Бившата актриса се омъжва за холивудската суперзвезда Том през 2006 година и има щерка Сури от него, само че двойката се развежда през 2012 година Съобщава се, че раздялата се е случила, тъй като Кейти, която е възпитана като католичка, е желала да се отдръпне от връзката на брачна половинка си със Сциентоложката черква. Въпреки че съгласно сведенията получава 400 000 $ месечна прехрана за детето, Кейти твърди, че Том към този момент не е част от живота на щерка си. Кейти споделя: " Тя не върви да гледа филмите му и той няма никаква роля в живота й. "

Сър Пол Маккартни и Хедър Милс

Легендата на " Бийтълс " се дами за някогашния модел Хедър през 2002 година, само че стартира процедура по бракоразвод единствено пет години по-късно, откакто открива, че му е " все по-трудно " да поддържа естествени връзки. В последвалата правосъдна борба Хедър, която има щерка Беатрис от артиста, поискала повече от 100 млн. $ като обезщетение, само че в последна сметка получила малко под 30 млн. $. Въпреки това Хедър била " доста много удовлетворена " от резултата. Хедър, която губи левия си крайник под коляното, откакто е блъсната от полицейски мотоциклет на 25-годишна възраст, по-късно декларира: " Бях изцяло опустошена и изтръпнала. Не знаех какво да върша. Загубата на левия ми крайник при случай с мотоциклет беше 20 пъти по-лесна за превъзмогване, в сравнение с загубата на брака ми. Нещото, което ме крепеше, беше Беатрис, приятелите и фамилията ми. "

Д-р Дре и Никол Йънг

Звукозаписният продуцент, чието същинско име е Андре Ромел Йънг, е женен за Никол от 26 години и има деца Труди и Труйс от нея, когато приключва брака си през 2021 година Като причина за раздялата са посочени непримирими разлики, а Никол получава обезщетение от 100 млн. $. Преди решението за споразумяване на разногласието в правосъдните документи се твърди, че доктор Дре я е изгонил от вкъщи им и е " замислил скрито да трансферира активите им, с цел да лиши Никол от равния ѝ дял ".

Адел и Саймън Конеки

Изпълнителката стартира връзката си със Саймън през 2018 година след няколкогодишно другарство, само че се разделят по-малко от година по-късно и завършват бракоразводното дело две години по-късно. Смята се, че Адел - която роди сина им Анджело през 2012 година - е предала на Саймън половината от известното си положение от 180 млн. $ и по-късно разказва целия развой като " уморителен ". Тя споделя: " Беше просто изтощително да се пробвам да продължа с това. Това е развой. Процесът на развода, процесът на това да бъдеш уединен родител, процесът на това да не виждаш детето си всеки ден. Не беше проект, който имах, когато станах майка. "

Ким Кардашиян и Кание Уест

Риалити звездата се омъжва за рапъра Кание през 2014 година и има от него четири деца - Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм, само че двойката се разделя през 2021 година и се развежда през идната година. През последвалото време Ким е подложена на разнообразни обвинявания от някогашния си брачен партньор, в това число че е имала спекулация с рапъра Дрейк и му е отказвала достъп до децата. По-късно Ким декларира: " Това ще ме преследва до края на живота ми и аз съм толкоз смазана. "

Дженифър Анистън и Брад Пит

Бившата актриса от " Приятели " и звездата от " Боен клуб " Брад са една от най-горещите холивудски двойки при започване на 2000 година, само че двойката се развежда през 2005 година на фона на слуховете, че той е залитнал по колежката си от " Мистър и мисис Смит " Анджелина Джоли, за която по-късно се дами и сега води следващата си неприятна бракоразводна борба с нея. Смята, че Дженифър е получила 50% от това, което Брад е спечелил по време на взаимния им живот. По-късно, когато Брад се е открил с Анджелина, актрисата декларира: " Не мога да кажа, че това беше едно от най-важните събития в годината ми. Кой би се занимавал с това и би споделил: " Не е ли сладко! Това наподобява като развлечение! "? Но това се случва! "

Дженифър Гарнър и Бен Афлек

Тези холивудски звезди са женени от 2005 година до 2018 година и имат три деца дружно. Но по-късно Бен изяснява, че се е развел с актрисата, защото " не се е получило ", и загатва, че връзката го е подтикнала към алкохола. Той споделя: " Имахме брак, който не проработи. Това се случва. Това беше човек, който обичам и почитам, само че за който не би трябвало да съм женен повече. Това, което направих, беше, че изпих бутилка уиски и заспах на дивана, което се оказа, че не е решение. " Смята се, че Дженифър е получила 125 млн. $ от развода им. През 2022 година Бен се дами за някогашната си възлюбена Дженифър Лопес.

Джони Деп и Амбър Хърд

Звездата от " Карибски пирати " нямаше по какъв начин да е знаел, когато се е оженил за актрисата от " Аквамен " Амбър Хърд през 2015 година, че бракът им в последна сметка ще се трансформира в една от най-обърканите раздели на всички времена. Бившата двойка, която се развежда през 2017 година, е въвлечена в шестседмичен развой за клюка поради публикация във вестник " Вашингтон пост ", която Амбър написа през 2018 година и в която загатва, че е била жертва на домашно принуждение от страна на Деп. Актьорът в последна сметка печели делото, по време на което са разкрити и отразени всички мръсни детайлности от токсичния им брак. На Деп е присъдено обезщетение от 10 милиона $, откакто печели и трите си желае за клюка, а на нея - 2 милиона $, откакто печели един от трите си насрещни желае.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР