Някои от най-добре завършилите абитуриенти в страната преразглеждат водещите университети

...
Някои от най-добре завършилите абитуриенти в страната преразглеждат водещите университети
Коментари Харесай

Антиизраелските протести на Ivy League накараха бъдещите студенти да търсят другаде този сезон на завършване

Някои от най-добре приключилите зрелостници в страната преразглеждат водещите университети на фона на реакцията против крайнолевите митинги, защото админите не вършат доста за противопоставяне на радикални студентски и преподавателски групи, които преобладават в заглавията, дискурса в кампуса и даже част от физическото пространство.

" Има възприятие на безпокойствие и угриженост дали би трябвало да се отдръпват ", сподели Адам Нгуен, експерт по банкет в лицей и създател на Ivy Link, която оказва помощ на някои от най-хубавите приключили гимназия в страната да се ориентират в елитни университети. „ Толкова доста от моите възпитаници към този момент бяха приели. Но като се имат поради продължаващите митинги, по какъв начин учебните заведения се оправиха с тях, фамилиите са загрижени и изследват благоприятни условия за евентуално отдръпване, което е невиждано. “

В доста случаи, те се връщат назад с учебни заведения отвън Ivy, които са ги приели, само че които учениците към този момент са отказали, сподели той.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР