Някои от любопитните заглавия в утрешния брой на в. Марица:Подлезът

...
Някои от любопитните заглавия в утрешния брой на в. Марица:Подлезът
Коментари Харесай

Четете в Марица: Подлезът на Гладстон 4 пъти по-скъп...

Някои от любопитните заглавия в утрешния брой на в. " Марица ":

Подлезът на " Гладстон " 4 пъти по-скъп от пътя за Асеновград

Ремонтът на подлеза под Централна поща е 4 пъти по-скъп на квадратен метър от реконструкцията на пътя Пловдив - Асеновград, въпреки че двата обекта са изпълнени от една и съща компания. Срещу 23 млн. лв. " ИСА 2000 " построи напълно ново платно с 2 ленти до Асеновград, дълго близо 11 км, направи цялостна реорганизация на остарялото, добави две големи кръгови кръстовища, мантинели, маркировка и крайпътна инфраструктура.

Затвор за Евгени, взривил банкомата в " Тракия "

Евгени Недялков, който взриви на банкомата на ДСК в ЖР „ Тракия “, ще лежи в пандиза за дейностите си. Това реши Окръжният съд в Пловдив. 22-годишният юноша ще прекара шест години и осем месеца в зандана при първичен непоколебим режим.

Всяка работа с баркод на изпитите в 7. клас

За първи път тази година изпитната работа на всеки седмокласник ще има баркод на националните външни оценения по български език и литература и по математика. По него ще става разпознаването на ученика, защото в тази акция проверяването ще е онлайн. Това заяви Рангел Райчев, старши специалист по организация на междинното обучение и ръководител на комисията за НВО в Пловдивска област.

По-скъпият ток помпа цените на храни и услуги

Цените на храни, артикули и услуги ще скочат сред 5 и 10 % след повишаването на тока и парното от 1 юли. Това предвиждат браншовици с уточнението, че занапред следва да калкулират след окончателното решение на Комисията за енергийно и водно контролиране /КЕВР/, която ще се произнесе в края на юни. Очаква се най-вече да нарастват месни, млечни и тестени произведения.

Медсестри от общинско ДКЦ афишират гладна стачка

Медицински сестри от Пловдив ще се включат в гладната стачка на колежките си от страната, научи " Марица ". Националният митинг с крайната мярка стартира на следващия ден. Първи ще спрат да се хранят медицински сестри от МБАЛ - Бургас, незабавно след тях и две пловдивчанки, работещи в общински ДКЦ-та. Имената на участничките в акцията ще бъдат оповестени по-късно.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР