Някои от играчите стигат до финалитеНай-добрите млади нападатели в световния

...
Някои от играчите стигат до финалитеНай-добрите млади нападатели в световния
Коментари Харесай

Кои футболисти играят FIFA и можем ли да залагаме на тях в BWIN

Някои от играчите стигат до финалите

Най-добрите млади нападатели в международния футбол са и измежду най-хубавите играчи на FIFA

Най-популярната видео игра в света притегля публика от всички области, в това число и професионални футболисти. Всички сме чували историята, в която Пирло разцърквал през целия ден FIFA, след което излязъл на терена и спечелил Световното състезание.

Видео спортовете бележат извънредно развиване през последните няколко години и не е по никакъв начин инцидентно, че бетинг уеб сайтове като оферират десетки пазари за по няколкостотин мача всеки ден.

Кои професионални футболисти са най-хубави на FIFA

Вероятно няма да се изненадате, в случай че ви кажем, че огромен брой футболисти прекарват свободното си време с джойстик за плейстейшън в ръка.

Най-добрите млади нападатели в международния футбол – Килиан Мбапе от ПСЖ и Ерлинг Халанд от Борусия Дортмунд са измежду най-хубавите играчи на ФИФА в целия свят. Към тях може да прибавим още двама супер гении – Жоао Феликс от Атлетико Мадрид и Трент Александър-Арнолд от Ливърпул.

Страхотна политика на EA GAMES е, че награждава профилите на професионалните играчи със специфична карта с техния лик, при която всички умения са надути до 99. Почти всички играчи вземат участие в онлайн шампионати на аматьорски начала, а в случай че забележите сходна карта в състава на съперника, може да сте сигурни, че мерите сили против професионален футболист.

Ако напишете в Google „ FIFA Pro Player Cards 2021 ”, елементарно може да откриете лист със всички експерти, разполагащи с доказан акаунт в системата на FIFA ULTIMATE TEAM.

В сървърите на играта може да намерите тимовете на Серхио Агуеро, Фил Фодън и Кевин де Бройне от Манчестър Сити. От тима на Ливърпул, с изключение на към този момент упоменатия Александър-Арнолд, онлайн може да премерите сили с новата звезда Диого Жота и младият гений Харви Елиът. През предишния сезон и Върджил ван Дайк бе измежду звездните лица на играта, само че няма информация дали към момента „ убива ” време с виртуален футбол.

Звездите на британския народен тим – Джак Грейлиш и Джейм Мадисън много постоянно публикуват фотоси в обществените медии по какъв начин играят един против различен. Мейсън Маунт и Деклан Райс също са почитатели на FIFA.

За страдание обаче, тези другарски мачове няма по какъв начин да влязат в програмата за залози на BWIN.

През години, като част от рекламната акция на играта са взели участие и мегазвездите Лео Меси и Кристияно Роналдо, само че няма информация дали не престават да разцъркват.

Сред експертите, със специфични FIFA карти през новия сезон, можем да откроим още имена като: Пол Погба, Уейн Рууни, Неймар, Иско, Пиер-Емерик Абумеянг, Дани Карвахал, Жоао Кансело, Калъм Хъдсън-Одой, Джейдън Санчо, Дони ван де Беек, Пауло Дибала, Антоан Гризман, Хамес Родригес и доста, доста други.

Има ли футболисти на професионално равнище?

Както посочихме в заглавието, някои от играчите стигат до финалите на професионални шампионати и вземат участие в тиражите на Bwin.

Един от тези играчи е Диого Жота. Той има голям брой награди от разнообразни шампионати и даже бе номер едно в класацията за февруари 2020-та. Тогава португалецът завоюва 30 следващи победи във FUT Champions, където се изправи и против професионални геймъри. Това не е единствената премия за Жота. През април той стана и номер едно в шампионата ePremier League (където среща си дадоха най-големите звезди на Висшата лига) от месец април 2020-та. По това време, Жота защитаваше цветовете на Уулвърхемптън, като победи бъдещия си съотборник Трент Александър-Арнолд на огромният край.

Други играчи, които са успявали да влязат в esports секцията на Bwin са: Джеймс Мадисън, Дуайт Макнийл, Емерсън от Челси и Раян Сесеньон от Тотнъм.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР