Някои от хората предпочитат солените храни, но не са никак

...
Някои от хората предпочитат солените храни, но не са никак
Коментари Харесай

4-те положителни ПОЛЗИ от захарния ДЕТОКС

Някои от хората избират солените храни, само че не са по никакъв начин малко тези, които не могат да си показват всекидневието без похапването на шоколадово произведение, да вземем за пример. Обаче знаем, че тези хранителни артикули не ни носят изгодите, от които тялото ни се нуждае.

Нужно ли е да се сбогуваме с тях вечно? Не, тъй като през днешния ден ще ви срещнем със захарния детокс, който има няколко позитивни изгоди за организма ни, а тоталното изключване на захарните произведения не е наложително, предлага се тяхното понижаване, а ето и аргументите за какво:
Ето по какъв начин да понижим приема на сол и захар
Употребата на прекалено количество сол и захар дава сериозна причина за отключване на редица здравословни проблеми, каквито са съ...
Прочети повече
Кожата ни става по-красива и еластична

Честата консумация на сладкиши и захарни произведения в огромни количества води до увеличение на кръвната захар, а поддържането на високи равнища на кръвната захар могат да доведат до гликация. Гликацията пък от своя страна забързва стареенето на организма, самата захар е нездравословна за колагена, виновен за еластичността на кожата ни. Захарният детокс обаче ще ни спомогне да възвърнем свежия си външен тип.

Имате повече сила

Сладките произведения, които хапваме всеки ден, са богати на елементарни въглехидрати, които ни зареждат с сила, само че единствено за къс миг. Обикновено по-късно още веднъж се усещаме бавни и отпаднали, без мотивация за работа. Ако изпробвате захарния детокс, ще установите, че в действителност сте доста по-енергични от преди, изключително в случай че си набавяте нужните хранителни субстанции от пресни плодове и зеленчуци, а не от сладкиши и шоколади.
Ако спрете ЗАХАРТА, тези 4 неща ще се трансформират незабавно!
Напоследък доста хора се замислят върху това дали да престанат с потреблението на захарни произведения и нездравословни храни. Постоянното дискутиран...
Прочети повече
Сваляте непотребните мазнини и изхвърляте течностите

Ежедневното ядене на разнообразни нездравословни захарни произведения оказват своето въздействие и върху външния ни тип. Изваяната талия последователно бива скрита от насъбраните непотребни мазнини в коремната област. Това е и причина за задържането на непотребни течности, което в допълнение ни подува. Ако забележите, че постоянно наддавате килограми първо в коремната област, то замислете се дали не сте нараснали потреблението на шоколад, сладкиши, газирани питиета или други артикули, съдържащи огромно количество захар. Захарният детокс ще ви помогне да изхвърлите непотребните течности, както и да елиминирате огромна част от нежеланите мазнини, затова и килограми.

Сравнително по-малък риск от появяването на диабет вид 2

Ако в менюто ни доминират храните с бързи въглехидрати, се претрупва работата на панкреаса и това води до отделянето на огромни количества инсулин след всяко хранене. Това претрупва и клетките, които се грижат за синтеза му, а последствията могат да отключат заболяване като диабет вид 2. Ограничаването от този тип храни има редица изгоди за поддържането на положителното изцяло здраве на организма ни, а прекаляването с тях е рисково за доста заболявания.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР