Някои очакват с нетърпение по-топлите месеци, за да могат да

...
Някои очакват с нетърпение по-топлите месеци, за да могат да
Коментари Харесай

Кецове за пролетта и лятото - кои са най-актуалните модели

Някои чакат с неспокойствие по-топлите месеци, с цел да могат да носят отворени обувки и сандали. А други просто заменят по-дебелите кецове с по-леки и подобаващи за температурите на открито. Ако сме почитатели на удобството, несъмнено имаме огромна сбирка за разнообразни мотиви и сезони, само че още един чифт в никакъв случай не е допълнително - изключително в случай че е от някои от тези най-актуални модели.
 Балеринките - най-актуалният модел обувки за пролетта и лятото на 2024 година
Кои са най-актуалните обувки за пролет 2024

Удобни и красиви - какво повече ни би трябвало

Цветове, още цветове

Кога, в случай че не през най-топлите месеци от годината, да опитвам самоуверено с цветовете. И не приказваме само за облеклата, а и за обувките. Многоцветните кецове си отиват съвършено както с изчистена визия в бяло или телесни нюанси, по този начин и с някой по-смел тоалет. Подходящи са както за спортни, по този начин и за по-елегантни визии, в които елементарно се трансформират в акцент.
 Снимка 664384

За тенис и освен

Познати като тенис обувки, белите кецове с равна подметка са модел, който наложително би трябвало да притежаваме. Те си отиват съвършено с съвсем всичко в дрешника и са повече от комфортни за дългите разходки през топлите дни.
 Снимка 664388

Платформи и подметки

Колкото по-големи, толкоз по-добре - и тук важи това предписание. Разбира се, осланяме се преди всички на своя усет. Но в случай че някой модел с огромна платформа ни грабне окото, няма какво да се замисляме - с него ще сме в крайник с трендовете. А и ще прибавят някой и различен сантиметър към височината ни, без да се постанова да се мъчим на токчета.

Може би единственият недостатък на тези кецове е, че изглеждат малко по-грубовати и не всеки път ще паснат на роклята или полата, с която желаеме да ги съвместим. Но пък с дънки, къси панталони или чеп са супер композиция.
 Снимка 664386

Назаем от мъжкия дрешник

В последно време следим наклонността за съчетаване на по-спортни и видимо мъжки модели маратонки със спортно-елегантни тоалети. Някои от тях са и с много ретро лъчение и даже на пръв поглед да ни наподобяват диаметралност на по-елегантния блейзър, би трябвало самоуверено да рискуваме да ги съвместим.

Блестящи, впечатляващи

Кецове в металически нюанси също са подходящ избор за по-смелите дами, които желаят да бъдат в крайник с трендовете. Те могат да бъдат акцент във визията и да ги съвместим с подобна чанта да вземем за пример. Важното е да не прекаляваме с останалия искра в нея, с цел да не получим противоположния резултат, написа Byrdie.
 Снимка 664390

Тихият разкош

Той се прокрадва и измежду най-актуалните кецове за идващите месеци. Ако сме почитатели на тази наклонност, би трябвало да заложим на модели в неутрални, ненатрапчиви цветове най-вече в бежовата гама, без ярки претекстове и акценти, единствено с дискретно лого на първокласната марка, на която са.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР