Някои неща са наистина безкрайни – космосът, трафикът в София,

...
Някои неща са наистина безкрайни – космосът, трафикът в София,
Коментари Харесай

Сериалите, които никога не свършват: „Дързост и красота“ и още

Някои неща са в действителност безкрайни – космосът, трафикът в София, безплатният експериментален интервал на WinRar. Следващите пет сериала заслужават място в този лист поради обстоятелството, че към този момент десетилетия наред излъчват нови епизоди, написа каналът на  във vbox7 Ето за кои „ безконечни “ поредици става дума:

Дързост и хубост

Повечето от нас (буквално) са били закърмени с „ Дързост и хубост “. Американската сапунка стартира през далечната 1987, а от премиерата ѝ в България са минали съвсем три десетилетия (първият епизод е излъчен по Българска национална телевизия през 1993 г.). С сходна дълга история не е чудно, че поредицата има над 8 000 епизода, а сватбените подиуми в нея са цели 90!
                 

От мястото на престъплението

Друг сериал, станал де факто вечен, е „ От мястото на престъплението “. Макар истинската поредност (чието деяние се развива в Маями) да завърши през 2012 година, франчайзът има безчет продължения на разнообразни места – Лас Вегас, Манхатън, Вашингтон, Лос Анджелис…
                 

Анатомията на Грей

Медицинската драма „ Анатомията на Грей “ снима към този момент 19-ти сезон и наподобява няма желание да стопира скоро. След две десетилетия на екран не е учудващо, че единствено трима от истинските основни герои са още в шоуто: Миранда, Ричард и, несъмнено, Мередит. Какво обаче прави сериала толкоз сполучлив? Отговорът може би се крие в достоверността на операционните подиуми: някои от статистите в тях са същински медицински сестри, а изкуствените органи са направени от реалистични материали като желатин и пилешка лой.
                 

Семейство Симпсън

Сериалът е първата хитова анимационна поредност, предопределена за възрастни , а форматът в следствие въодушевява продукции като „ Рик и Морти “ и Family Guy. Всъщност дълголетието на Хоумър и компания се дължи точно на обстоятелството, че са рисувани: за разлика от актьорите в игрален сериал, членовете на семейство Симпсън не остаряват!

Стани богат

И за край: риалитито „ Стани богат “ също се подрежда измежду предаванията, които в никакъв случай не свършват. Шоуто към този момент два пъти (през 2014 година и 2018 г.) сякаш завършва единствено, с цел да се завърне на екран след няколко години.
                 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР