Някои може би изглеждат смешни, а други - твърде обикновени.

...
Някои може би изглеждат смешни, а други - твърде обикновени.
Коментари Харесай

12 неща, които да направите веднъж в живота си

Някои може би наподобяват смешни, а други - прекомерно елементарни. Но повярвайте, всички те носят по капка благополучие в другояче сивия ден и ви карат да се усмихвате повече. Трябва да ги извършите един път в живота си! Пробвайте, в действителност работи!

 
1.  Посетете лунапарк
И се качете на най-екстремните люлки, които може да понесете. Стреляйте с въздушна пушка по цели и си изберете за премия огромен плюшен мечок. Хапнете захарен памук и се изгубете в лабиринта от огледала в стаята на загадките.

 
2.  Вижте Рим
Независимо дали е за сантиментален уикенд, или за по-дълга екскурзия. Вечният град си заслужава да бъде забелязан. И не на фотоси от другари или по малкия екран, а онлайн. Усещането е фактически величествено.

 
3.   Пътувайте сами със аероплан
Поне един път в живота си имайте смелостта да се качите на борда на аероплан напълно сами. Всъщност не е толкоз комплицирано и ужасно, само че ще ви вдъхне повече убеденост, която може би ви е нужна.

 
4.  Непременно вижте падаща звезда
Това е задача освен за сантиментално настроените, а и за тези, които не отдават чак такова значение на сходни знаци. Самото взиране в тъмното небе и блещукащите по него звезди успокоява и като че ли ни придвижва в друго пространство и време.

 
5.  Събудете се, с цел да видите изгрева
Сиянието на изгряващото слънце е панорама, която остава за цялостен живот. Ако не сте го правили до момента, е време да й се насладите.

 
6.  Пътувайте сами с обичания
Без значение къде и за какъв брой време. Може да е в прилежащия град и единствено за един уикенд, а може да е на стотици и хиляди километри надалеч. Въпросът е да бъдете единствено двамата с колегата си, само че наложително дружно изберете дестинацията авансово. Това е самобитен рестарт на връзката ви и разсънва доста позаспали усеща.

 
7.  Правете секс навън
Да вършиме секс на масата в кухнята от време на време не е забавно. Съвсем друго  е да се опитате да размените по-горещи милувки върху зелената трева на горска полянка, на плажа, а за какво не и в кабинката на лифта, в случай че сте сами в нея. Забраненото наслаждение е по-възбуждащо.
И забравете за купата сено, колкото и да е известно от филмите. Сламките се пъхат на най-неподходящите места и не е изключително комфортно. Да не приказваме, че в сеното може да се крие змия.

 
8.  Целунете се с отворени очи
Повечето двойки обичат да се целуват със затворени очи. Но знаете ли, че е надалеч по-възбуждащо, в случай че двамата се гледате в очите по време на целувката?

 
9.  Танцувайте сами в кухнята
Кухнята не е единствено за готвене, тя може да се трансформира в занимателно място за танци. Особено пък, в случай че решите и да пеете дружно с музиката, която звучи. А и подът на кухнята постоянно е най-гладък от цялото жилище, което просто допуска да опитате по-сложни стъпки и да извършите 1-2 пируета (внимателно, схваща се).

 
10.  Останете с другари цяла нощ
Били сте на спектакъл или концерт с другари и се чувствате превъзбудени. Предложете да продължите вечерта с ядене и сладки приказки, а по-късно с танци или караоке в някой клуб, а след това - в пиано бар... И по този начин - чак до сутринта. Понякога всеки има потребност от сходно разтоварване.

 
11.  Гледайте „ Кръстникът “
Този филм е същинска класика и неслучайно е останал в историята. Ако сте го пропуснали, в този момент е моментът да запълните грешката си.

 
12.  Поиграйте на „ Никого не съм... "
Не сте чували за тази игра? Всъщност е доста известна, и то измежду младежите. Има даже и своя виртуална версия. Не изисква специфични знания, умения или подготовка. Единственото и най-важно е да бъдете почтени. Може да се играе от двама, трима, 10 и повече души. И е значимо да я приемете точно като игра, която единствено забавлява, а не като метод за научаване на непознати секрети. За какво става дума? Всеки участник би трябвало да довърши изречението „ Никога не съм... " по собствен метод, с който да изненада останалите. Например: „ Никога не съм опитвал царевица " или „ Никога не съм скачал с бънджи " А изгодата от тази игра е, че по този метод откривате пропуснати удоволствия, които биха били забавни за вас.

Никога не е късно да ги опитате, повярвайте!

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР