Някои министри са дами и офицери, някои - кончета, заяви

...
Някои министри са дами и офицери, някои - кончета, заяви
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Габриел и Денков не се ли разберат, няма да има ротация

Някои министри са дами и офицери, някои - кончета, съобщи водачът на ГЕРБ

„ Ако Денков и Габриел не се схванат, няма ротация “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. „ Денков и Габриел ще кажат ще има ли ротация или не “, добави той и отклони въпроса за промяната на министри. 

По тематиката с пристигналите през вчерашния ден бежанци у нас той съобщи, че по тази причина има парламентарен надзор, министър председател, министър и вицепремиер. „ Знам колкото и вие. И аз се двоумя като вас. Официално знам за 18. Преди 3 години такава информация не можеше да има. Ще си платим тези 3 години. Когато аз управялавах подобен аероплан нямаше по какъв начин да пристигна. Няма нищо съдбовно. Тези регламенти ги има, Министерство на вътрешните работи и гранична полиция дава доста положителни резултати. Знам го от сътрудниците извън, с новата техника и с всичко, кеото за прави за тях последователно този проблем нанесен последните 3 години кто вреда беше чегъртане, ще го контролираме “, добави Борисов.

Въпросът с мнението на Румен Радев и министрите пешки ли са, водачът на ГЕРБ изясни, че министрите са дами, офицери, кончета, а може би за някой служебните министри са пешки.

Важното е съгласно него да не се стигне до цугцванг.

Относно митингите на зеделците той съобщи: „ Всеки ход им е неверен и на едните и на другите. Земеделците додеяха на хората, на всички им тежи затварянето на пътища. Затова съм бил против дългите митинги “, разяснява той и разясни, че не е за оставка на Кирил Вътев. 

Макар да не е осведомен с новия законопроект на ПП-ДБ против дезинформацията, Борисов даде обещание: 

„ Мога да подсигурявам, че ние цензура няма да позволим “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР