Някои колеги са настроени ваканционно, но ваканция очевидно няма -

...
Някои колеги са настроени ваканционно, но ваканция очевидно няма -
Коментари Харесай

Спор в парламента за актуализацията на бюджета и изслушванията на министри

Някои сътрудници са настроени ваканционно, само че почивка явно няма - българските жители не се нуждаят от това. Това сподели съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Иван Иванов по време на разискването на периодите сред първо и второ четене на актуализацията на бюджета.

, уточни Иванов.
 Ето какво ще разискват депутатите през седмицата Ето какво ще разискват депутатите през седмицата
Парламентът да разиска понижаване на периодите за актуализация на бюджета, планува проектопрограмата на Народното събрание за тази сед...

Той разяснява, че е участвал на срещата сред Българска социалистическа партия и ИБГНИ.

" На тази среща имаше прецизен и явен запис, излъчен непосредствено съвсем всички български малките екрани. На този диалог беше тъкмо и ясно артикулирана нуждата от скорошно приемане на актуализацията на бюджета.

Г-жа Манолова категорично съобщи, че е съгласна срокът да бъде скъсен. Беше декларирано, че има цялостна подготвеност с оферти сред първо и второ четене. Вярвам вие да си спазите думата ", сподели още Иван Иванов.

Виктория Василева от " ИТН " съобщи в имитация, че всички са наясно, че би трябвало да се актуализира бързо бюджета, само че това би трябвало да стане качествено.
 Видео с Мая Манолова, боса по мокета в Народно събрание, стана шлагер в обществените мрежи (ВИДЕО) Видео с Мая Манолова, боса по мокета в Народно събрание, стана шлагер в обществените мрежи (ВИДЕО)
Председателката на ПГ на „ Изправи се.БГ! Ние идваме! “ Мая Манолова се появи в малко видео, на което се разхожда боса по мо...

Втора имитация направи Мая Манолова от ИБГНИ. " Да, на извършената среща за опит да бъде формирано държавно управление от третия мандат, потвърдихме, че бихме подкрепили редуциране за периода сред първо и второ четене на националния бюджет.

През разум не ми е минавало, че вие ще предложите изключително съвещание на комисията в събота и изключително на Народното събрание във вторник " , сподели още Мая Манолова. Според нея това ще пресече опцията този парламент да одобри и който и да е различен закон.

Иван Иванов съобщи, че в случай че желаят 46-ото Народно заседание да приема доста закони, да образуват държавно управление и ще одобряват доста законопроекти.

, сподели още Иван Иванов, представен от Фокус.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР